USV 2 (zaterdag) heeft titel op zak

Dankzij een ruime 4-1 overwinning in en tegen middenmoter Wythmen heeft USV 2 (zaterdag) beslag gelegd op het kampioenschap. Met nog twee wedstrijden te gaan is USV onbereikbaar voor de concurrentie. Het team van leider Henri Bisschop werd in het buurtschap onder de rook van Zwolle ondersteund door een grote schare supporters. Steven Massier zette USV al snel op het juiste spoor met 2 treffers. De gastheren deden nog even wat terug, maar Swen Meesters en Chiel de Weerd hadden het antwoord klaar. Na het feestje op het veld met medailles, schaal en speciale kampioenshirts ging de polonaise verder in de bus. Bij USV stond intussen een Chinees buffetje klaar voor de kampioenen. Waarna het feestgedruis verder ging. USV sluit dit seizoen af met twee thuiswedstrijden. Zaterdag komt Lemelerveld op bezoek (14:30uur). Het slotakkoord wordt dinsdag 29 mei gegeven met de inhaalwedstrijd tegen Zwolsche Boys (19:30 uur).

1718 steven
Steven Massier nam de openingstreffers voor zijn rekening.  

1718USV 2 zatDe kampioenen!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!