Inpakkunstenaars van USV weer opgetrommeld.

De Bulgaarse kunstenaar Christo verwierf  wereldfaam  met het  inpakken van onder meer de Rijksdag in Berlijn, de beroemde Pont Neuf brug in Parijs en een kilometerslange wandelroute in Central Park, New York. USV heeft zo zijn eigen inpakkunstenaars. Want het is weer zover. De zon hoog aan de hemel, geen regenbui te bekennen. En dat dagen achtereen. De groene sappige weides op sportpark Hulsterlanden veranderen dan zienderogen in gele, dorre vlaktes. Sproeien dus. En ondanks alle inspanningen tot verbetering zit er nog steeds een grote concentratie roest in het grondwater bij USV. Daarom  gingen de reclameborden weer onder zeil en werden de doelen verwijderd. Dit om te voorkomen dat alles onder de bruine aanslag komt te zitten. Het inpakken is een zeer arbeidsintensieve klus die het sportpark telkens weer een surrealistische aanblik geeft. Maar het is een soort kunst die de vrijwilligers van USV eigenlijk wel gestolen kan worden.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!