Loting Combitoernooi 2018

Afgelopen donderdag was het weer zover. Toen konden de blauwe en witte balletjes tevoorschijn gehaald worden. Even wat stof eraf blazen, doekje er overheen en voilà; de loting voor de 34e (!) editie kan beginnen.

Ook dit jaar kon de organisatie weer de 100% aan toernooideelname noteren. Hoewel er enkele teams waren die helaas verstek moesten laten gaan, waren deze gaten door de goed vertegenwoordigde reservelijst snel opgevuld. De spreekstalmeester, in de naam van Jan Hamers, werd van stal gehaald, de technische dienst zorgde voor de entourage en alles begon weer te lijken op die geslaagde eerste editie van de loting. Alhoewel, één ding was toch echt anders. De organisatie heeft namelijk een nieuwe hoofdsponsor, namelijk Cafe de Brouwerij! Om deze nieuwe samenwerking te bekrachtigen kreeg Cafe de Brouwerij gelijk een belangrijke doch mooie taak; de spreekstalmeester assisteren bij de loting en vanuit de Supportersvereniging was Jan Luttel gevraagd.

Genoeg voorpraat, tijd voor het echte werk. Twee schalen, gevuld met blauwe en witte balletjes, stonden vol in de spotlight. Het ene team na de ander werd eruit gehaald en al gauw kwam er een ietwat scheve verdeling in de poules. Van de vier poules liet alleen Poule A tot halverwege de avond maar één team toe, terwijl de overige poules juist gestaag volliepen. Al gauw kwam er uiteraard verandering is en trok alles zich weer recht. Met nog enkele teams te gaan was het Poule C dat menig teams deed vrezen. Met de winnaar en verliezend finalist in de gelederen is dat natuurlijk ook niet prettig zitten. Maar goed, alles is mogelijk in de voetbalwereld.

Eenmaal de loting bekend was het tijd om de microfoon door te geven aan Joris en Steven. Zij hadden, net als vorig jaar, weer een voetbalquiz van 25 vragen in elkaar gezet. Vragen van jaren 70 t/m het heden werden gesteld, waar uiteindelijk Ron Meijerink zich al ‘’parel van de parate kennis’’ mocht kronen. Swen Meesters en Rowan van der Veen werden respectievelijk 2e en 3e.

Met alle formaliteiten achter de rug en de poule-indeling bekend is het tijd om ons op te maken voor het toernooi van het jaar. Wij hopen u allen weer te zien op 9 juni op Sportpark Hulsterlanden.

Poule-indeling COMBI 2018
Poule A    Poule B    Poule C    Poule D 
Druppie    Yeah, lets go!    Club Niet Wies    KC Halvu 
Café de Brouwerij    FC van t Padje 1    Hard Gras    'Nee, op veld 2'' 
Keet Upton    Oudleusen FC    Team Payned    Culinaire di/wo 1 
De Donny's    De Punte    FC van t Padje 2    Close-up 
Haarmode Petra    Keet Klapband    Dut mie niks    Balotellitubbies 
Culinaire di/wo 2    Mean Machine    t Witte Peerd    De Deugnieten 
Talentloos    De Meele-boys    Ajax 1981    t Vazel 
Bowlingboerderij Nijverdal    t Brekiezer    De Zwakke Herders    Sami Khedira FC 
Nieuwleusen United    Supportersvereniging    BG Gelul ende Geblaet   'Oh nee, ik vergis me'

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!