USV knallend het seizoen uit (6-1)

Met een daverende zege op FC Ter Apel ’96 heeft USV zich definitief gehandhaafd in de 3e klasse. De aantrekkelijke voorstelling op een warm sportpark Hulsterlanden gaf een extra feestelijk tintje aan het afscheid van trainer Theo van ’t Zand en de routiniers Rick Timmerman en Mathijs van Faassen. Beide afzwaaiende spelers gaven voor rust extra glans aan hun toch al indrukwekkende carrière bij USV. In de 32e minuut leverde Mathijs van Faassen een prachtige pass af die knap met het hoofd werd verlengd door Bas Chierandjoe (1-0). Op slag van rust was het de beurt aan Rick Timmerman. Hij kopte een lange voorzet van Leon Kooiker tegendraads perfect in de bovenhoek (2-0). Na rust deed Patrick Bults wat terug voor de Groningse gasten, maar toen Ron Meijerink vanaf de aftrap iedereen omspeelde en de bal in het lege doel schoof was de wedstrijd gespeeld (3-1). Waarna het thuispubliek nog een half uurtje werd verwend met een soort van gallery play. Doelpunten konden niet uitblijven. Invaller Dennis van der Veen was het eindstation van een snelle, geoliede aanval (4-1). Even later vond de eveneens ingevallen spelmaker Frank Kuiper met een laag afstandsschot de benedenhoek (5-1). Ook het slotakkoord. met een slim hakje van Sander Schaeffer en een strakke afronding van Leon Kooiker, kon rekenen op veel applaus (6-1).

1718rickmathijsDe afzwaaiende routiniers Rick Timmerman (links) en Mathijs van Faassen waren ook in hun laatste wedstrijd voor USV 1 belangrijk.   

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!