Uitslagen en wedstrijdverslagen JEUGD USV 26 Mei 2018.

USV 4X4

Vandaag uit in Balkbrug tegen Balkbrug en Lemele, we mochten mooi op tijd onder een stralende zon. Teamindeling vandaag wat anders, een groepje van 3 en 4. Ze speelden allemaal super goed en van de 6 wedstrijden 5 gewonnen met mooie standen en eentje gelijk 1-1. De krachten waren nog niet op en dus ook nog een leuke penaltyserie gedaan.

Nu op naar komende 4x4 toernooi voor onze kanjers.

USVJO8-1g – CSV’28 JO8-6 (12-3)

USV JO8-2 – Berkum JO8-2 (2-12)

HHC Hardenberg JO11-4 – USV JO11-1 (3-5)

Vandaag tegen de HHC. Zij zouden bij een gelijkspel kampioen worden. Alles was geregeld maar wat werd het voor hun een deceptie. USV speelde geweldig en won deze ochtend onder fantastische weersomstandigheden en erg veel publiek verdiend met 3-5. De laatste weken zijn we erg goed bezig maar vandaag spande de kroon. Geweldig gedaan boys. We zijn trots op jullie.

Den Ham JO11-4 - USV JO11-2G (7-4)

Een wedstrijd  met twee gezichten. Met rust stond USV met 6-2 achter.  Echter de tweede helft was voor USV 2-1. Uiteindelijk werd het dus 7-4. De tweede helft was misschien wel de beste helft  van het seizoen. Prachtig gevoetbald, veel inzet en werken met en voor elkaar. Top jongens!

USV JO11-3 – SJO JCO JO11-9G (2-2)

Onder prima weersomstandigheden ging deze wedstrijd gelijk op. Beide ploegen hadden veel hinder van de warmte, zodat er tweemaal een drinkpauze werd ingelast. USV kwam eerst op achterstand om deze vervolgens om te buigen naar een voorsprong. Uiteindelijk maakt de ploeg uit Ommen alsnog de verdiende gelijkmaker. Uiteindelijk een mooie wedstrijd met een terechte uitslag.

USV MO11-1 – Vilsteren MO11-1 (1-4)

Vandaag speelden we tegen Vilsteren, waartegen we in de zaal ook regelmatig hebben gespeeld. Het was een leuke, gelijk opgaande wedstrijd. Dat was ook te zien aan de stand bij rust; 1-1. Na rust gingen we er weer vol tegen aan, maar het was toch wel echt warm en met weinig wissels is dat best vermoeiend. We streden er tot het laatst voor, maar helaas waren zij iets gelukkiger in de afronding. Leuke laatste thuiswedstrijd. Nog 2 toernooien en 1 uitwedstrijd en dat zit het seizoen er al weer op.

USV JO13-1 – ST: SC Balkbrug/Avereest JO13-1 (5-3)

USV JO13-2 – WVF JO13-7 (5-0)

USV JO13-3 – Lemelerveld JO3-4g (2-4)

Vandaag thuis tegen Lemelerveld. Een lastige wedstrijd in het vooruitzicht. En dat bleek ook. Na een paar minuten stonden wij helaas al achter, maar USV gaf niet op. Door goed voetbal kwam USV weer op gelijke hoogte. Voor de rust scoorde Lemelerveld nog 1 keer en was de ruststand 1-2. In de pauze een tactische bespreking en ging USV vol goede moed weer de 2e helft in. Na aan mooie aanval scoorde USV weer en stond USV weer op gelijke hoogte. Met nog enkele minuten voor de boeg kreeg Lemeleveld nog 2 keer en hoekschop waaruit zij beide keren scoorden. Eindstand 2-4.   

USV MO13-2 – Hulzense Boys MO13-1 (11-0)

Start van onze wedstrijd was om 13:00 uur, dus met een heel fel zonnetje boven ons hoofd en een graad of 25 op het veld, begonnen beide ploegen aan een warm duel met veel publiek aan het veld. We hadden van te voren onze meiden verteld, dat ze vandaag vooral de bal het werk moesten laten doen oftewel goed positiespel spelen, zodat ze zelf minder hoefden te rennen in dit warme weer. Dat hadden ze goed in hun oren geknoopt, want ze kwamen goed uit de startblokken. Met goed samenspel en individuele acties kwamen wij al gauw een paar keer heel gevaarlijk voor het doel van onze tegenstandsters. Uiteindelijk viel in de 8e minuut de 1-0 door een doelpunt van Anne. USV had de smaak nu goed te pakken en de meiden bleven over elke linie lekker aanvallend voetbal spelen, ook al kwamen de meiden van de Hulzense Boys soms heel gevaarlijk bij onze 16 meter, maar de dames achterin, inclusief onze keepster hielden goed de deur dicht, waardoor ze niet tot scoren kwamen. In de 15e en 20e minuut scoorde Merle de 2-0 en 3-0, vooral de 3-0 was een hele mooie, die na een fraaie actie van haar zelf, in het net van de tegenstandsters belandde. Voor de rust viel ook nog de 4-0 door Tess, door een goede assist van Iris. In de rust gauw even een bekertje ranja van Evert opdrinken, een paar dikke pluimen van de trainer ontvangen en een enkele tip weer terug naar het veld, voor de 2e helft. Het was nog steeds bloedheet, dus we waren benieuwd of het tempo nog steeds zo hoog kon blijven. De dames van Hulzense Boys hadden nog een beetje hoop, maar door 2 snelle doelpunten van ons begin 2e helft, zakte hun team in elkaar, waardoor wij nog meer ruimte kregen om te voetballen. Vanuit 2 hoekschoppen scoorde Anne zelfs 2 maal met haar hoofd ! USV bleef goed samenspelen, waardoor het doelsaldo flink werd opgekrikt.
Door verdere doelpunten van Tess, Anne en Loïs, die tot stand gekomen waren door hard werken en goed samenspel van het gehele team, werd de eindstand 11-0.
Top wedstrijd gespeeld dames, vooral de 1e helft was een hele mooie wedstrijd voor alle toeschouwers langs de lijn, die met veel bewondering naar de prestaties onze meiden stonden te kijken.

HHC Hardenberg MO15-3 - USV MO15-1 (0-1)

De laatste competitiewedstrijd was een lastige. Ondanks dat we al na 5 minuten voor kwamen te staan werd de tactiek van de tegenstander niet gewijzigd. En die tactiek was verdedigen en met minimaal 10 spelers achter de bal blijven. Uiteindelijk wel een dik verdiende overwinning waardoor we de voorjaars competitie afsluiten met 14 punten uit 11 wedstrijden op een mooie zevende plek in de middenmoot. Op 9 juni sluiten we af met een toernooi in IJsselmuiden bij IJVV.

ST: SVV’56/Kloosterhaar JO17-1 - USV JO17-1g (10-0)

USV MO17-1 – VSCO’61 MO17-1 (0-5)

Lemelerveld JO19-2 – USV JO19-1 (3-3)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!