Zaterdag voor de 34e keer Combitoernooi bij USV

Junimaand is toernooimaand bij USV. Die werd zaterdag afgetrapt door de allerkleinsten met het 4:4 toernooi. In totaal 13 clubs uit de hele regio hadden teams afgevaardigd. ’s Middags kwamen de jeugdteams van USV in actie tijdens het onderlinge Rommeltoernooi.
Komend weekend is de vrijdagavond gereserveerd voor het Rabobank Hessenpoort Bedrijven toernooi. Het is alweer het tweede lustrum van deze sportieve krachtmeting tussen bedrijven, gevestigd op het industrieterrein aan de oostkant van Zwolle De indrukwekkende wisselbeker stond het afgelopen jaar in de prijzenkast van de Koninklijke Euroma bv.
Zaterdag staat de hele dag in het teken van het Combitoernooi. Onveranderd het pareltje op de toernooiagenda bij USV. Het is alweer de 34e editie. “We proberen steeds te verbeteren en te vernieuwen”, zegt David Tas, kopman van de organisatie van dit evenement. “Dat doen we vooral door steeds te luisteren naar de wensen en tips van de deelnemers. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het aanbod van de catering. Of denk aan de muziekkeuze en de vorig jaar geïntroduceerde kidsparty. Dit jaar nieuw en prettig voor de teams: ze hoeven zelf geen wedstrijden meer te fluiten. Dat is nu voor het eerst. Een aantal teams vond dat toch altijd een lastige bijkomstigheid. Dat signaal hebben we opgepakt en als organisatie hebben we nu voor alle wedstrijden een scheidsrechter geregeld.” Het Combitoernooi 2018 gaat weer van start met het maximale aantal van 36 teams. Deze werden tijdens de speciale lotingsavond verdeeld over de 4 poules. Titelverdediger BG Gelul ende Geblaet komt in actie in poule C. Door insiders meteen al bestempeld als de poule des doods.

1718 Combi 2017 1
Archiefbeeld Combi 2017.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!