Toernooi dag bij USV. Druk en gezellig

Zaterdag 2 juni was het weer zover . Het jaarlijks terugkerend 4x4 toernooi met als hoofdsponsor Edusport en s ’middags voor de oudere jeugd van USV het rommeltoernooi.
Wat voor weer krijgen we vandaag was de vraag. Zon of hevige buien. Van beide niets. Het was bewolkt en motregen in de morgen. De jeugd had er weinig last van of liet het niet merken.
Het was dus topdrukte. Maar liefst 29 teams van 13 verenigingen uit de regio waren te gast bij USV. De velden lagen er prima bij, en het hoofdveld was verdeeld in 7 kleine veldjes met belijning. Mooi opgezet en leuk om te zien.
Er werd fanatiek gevoetbald door de jeugd die al vroeg lieten zien de beleving te hebben van een echte prof. De teams waren aan elkaar gewaagd met verrassende uitslagen. Dit was zo bijzonder dat er aan het eind alleen maar winnaars waren. Hoe vaak maak je dat nou mee. Iedereen ging dan ook blij en tevreden met een medaille om de nek en onder het genot van een ijsje naar huis.
Tijd om te rusten voor de organisatie was er niet bij. Alles moest weer klaar gezet worden voor het rommeltoernooi voor de jeugd op de hele velden. Teams door elkaar mengen is de opzet van het toernooi met als doel iets van elkaar te leren en dat alles in een ontspannen sfeer. De jongens JO11 en JO13 waren verdeeld in 4 teams. De meisjes MO11 t-m MO17 waren verdeeld in 4 teams. De jongens JO15 t/m JO19 waren verdeeld in 4 teams.
Door te spelen op twee velden was het mooi verdeeld en konden alle wedstrijden in een poule tegelijk worden gespeeld. Dat maakt het geheel best spannend. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Zowel bij de JO11/ 13 als bij de meisjes moest de winnaar komen uit diegene die de meest doelpunten hadden gescoord. De winnende teams werden getrakteerd op een grote slagroom taart. Daar doe je het voor.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en inzet.

foto 2

foto 1

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!