Geslaagd toernooiweekend

De grote Combibeker staat weer voor een jaar in de prijzenkast van ’t Vazel. Een vertrouwde omgeving voor deze bokaal. De vriendengroep won het toernooi meerdere keren. Maar de laatste keer was toch alweer 5 jaar geleden. Daarom werd na afloop gesproken over een verrassende comeback.

De 34e editie van het populaire Combitoernooi werd gehouden onder perfecte omstandigheden. Het toernooi, ooit opgestart door USV in samenwerking met een aantal plaatselijke aannemers, was met 36 teams weer maximaal bezet. ’t Vazel had uiteindelijk de langste adem. Het team van Nieuwleusen United werd tweede en mocht de Zilveren Troffel in ontvangst nemen. Die was in het bezit van ’t Witte Peerd. Dit team moest nu genoegen nemen met de Bronzen Voegspijker. Nummer 4 ‘De Culinaire dinsdag en woensdag’ greep net naast de prijzen. Ook de Dalfser Welzijnsorganisatie ‘Saam’ behoorde tot de winnaars. Elk jaar gaat een gedeelte van de opbrengt van het toernooi naar een vooraf genomineerd goed doel. ‘Saam’  kreeg een cheque van € 750,-. Op sportpark Hulsterlanden was er de hele dag vermaak voor jong en oud. Nadat het terras al was opgewarmd met een uurtje ouderwetse piratenmuziek was het de beurt aan de Zwarte André Hazes. De entertainer zorgde met zijn reggaeachtige Hazes sound voor nog eens extra sfeer.
1718 Vazel        

DHL winnaar Hessenpoort
Een avond eerder werd bij USV het Rabobank Hessenpoort Bedrijventoernooi gehouden. Alweer het tweede lustrum. Logistieke reus DHL Express werd winnaar door de strafschoppen beter te nemen dan Tweewielerspecialist Kruitbosch. Wehkamp eindigde op plaats 3. Net voor nummer 4 Ikea. 

1718Hessenpoort DHL  

Komende zaterdag wordt op sportpark Hulsterlanden het Accountancytoernooi gehouden. Teams van bedrijven uit de financiële dienstverlening strijden dan om de hoogste eer. De toernooiencyclus wordt op 23 juni afgesloten door volleybalvereniging Flash. De jubilaris organiseert dan het PLUS Bakker volleybaltoernooi op de velden van USV.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!