Geen contributieverhoging bij USV

Het contributietarief bij USV blijft komend seizoen op hetzelfde niveau als deze jaargang. De gebruikelijke indexering blijft achterwege. Daardoor kunnen leden meer dan ooit voor een vriendelijk bedrag voetballen bij USV. Dit werd duidelijk tijdens de dinsdag gehouden voorjaarsledenvergadering van de club.
Dick ten Klooster presenteerde zijn laatste begroting als penningmeester van USV. Hij stopt in november na liefst 22 jaar actief te zijn geweest in deze functie. Zijn opvolger loopt al een tijdje warm. Sander Eissen neemt in het najaar het stokje over. Waarmee de beoogde metamorfose van het dagelijks bestuur compleet is.
Sportief kijkt USV terug op een goed seizoen. Het vlaggenschip wist zich te handhaven in de 3e klasse terwijl USV 2 (zaterdag) kampioen werd. De meeste teams deden prima mee in de middenmoot. Volgens voorzitter Michiel Smudde een teken dat ze vooraf op het juiste niveau zijn ingedeeld.
De voorzitter had meer te melden. Zo volgt USV de ontwikkelingen op het gebied van LED-verlichting en hybride grasmatten op de voet. Verder wordt de 2e ring met reclameborden uitgebreid. Nu de aanvraag de beschikbare ruimte overtreft, gaat de constructie in de buurt van het scorebord ‘de hoek om’. Het potje onderhoudskosten wordt aangesproken voor de noodzakelijke vernieuwing van de dakbedekking van het clubgebouw. Daarnaast staan de kleedkamers hoog op het renovatielijstje. Ook andere ontwikkelingen staan niet stil. Zo werd tijdens het Combi-toernooi een tweede pinapparaat in gebruik genomen. Dit keer een mobiele versie om bezoekers nog meer betaalgemak te bieden. Ten slotte heeft de Algemene Verordening Gegevensbescherming alle aandacht van het bestuur. “We zijn een heel eind, maar het moet allemaal nog blijken of we er 100% klaar voor zijn”, antwoordde de voorzitter op een vraag uit de zaal. “Het is nieuwe en vooral lastige materie.”

1718 Dick ten Klooster
Penningmeester Dick ten Klooster zwaait in november af.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!