Combi deelnemers: bedankt voor een geweldige dag!

Zomaar een opmerking na afloop op het terras: “Als je een feestje wil geven, zorg dan maar dat je dat tijdens het Combitoernooi organiseert”. Tja, want het is natuurlijk zo dat het weer ons opnieuw erg goed gezind was. De zogeheten kers op de taart! Want een taart, dat was het zeker!! En niet zomaar eentje. Een heerlijke taart uit eigen oven. Hij had er ook precies lang genoeg ingezeten en was geserveerd met een dikke laag slagroom en inderdaad, bovenop een dikke kers.

De dag begon voor de vele vrijwilligers al vroeg. Evert zorgde ervoor dat de vlaggen  gehesen werden en iedereen wist zijn taak. Het sportpark lag er prachtig bij door toedoen van velen.

De kantinedienst was gearriveerd en de potten koffie stonden te pruttelen. “Powerforce” installeerde zich al vroeg om ervoor te zorgen de muzikale omlijsting tot in de puntjes was geregeld. De ballenbak werd gevuld met gekleurde ballen en het springkussen werd voorzien van de nodige lucht. Kinderopvang “Winkies” was met een volle bezetting aanwezig om ervoor te zorgen dat er volop vertier was voor de allerkleinsten. Ze ontvingen allemaal een gratis suikerspin aangeboden door onze eigen Supportersvereniging. De Supportersvereniging USV was deze dag op vele manieren betrokken. Naast een financiële sponsorbijdrage werd er meegedaan met een eigen team aan het toernooi. En werd zoals inmiddels alom bekend is een uitgebreide BBQ verzorgd. Niet alleen boven in de kantine maar ook beneden aan het terras werden de gasten op hun wenken bediend.

Nieuw waren dit jaar de ‘broodjes gezond’ van bakkerij Timmer. Hiermee werd door USV ingesprongen op de vraag van deelnemers om een gevarieerd en gezond aanbod te hebben voor de lunch. Een schot in de roos, zo bleek uit de reacties en de lange rij.

Nieuw ook waren dit jaar de scheidsrechters die ervoor zorgden dat de wedstrijden perfect werden geleid. Een enorme impuls aan het nog vloeiender laten verlopen van het toernooi. Voor veel deelnemende teams een zorg minder. Want het zelf leveren van scheidsrechters werd vaak toch als lastig ervaren.

De felicitaties gaan uit naar “Het Vazel” voor het winnen van de finale en uiteraard daarmee het toernooi. Na de prijsuitreiking was het feest! Eén groot feest!! Master Stu (ook wel de Zwarte André Hazes genoemd) knalde door de boxen en er kon teruggekeken worden op een fantastische dag. Met van alle kanten de complimenten van de vele gasten voor USV. Voor opnieuw een huzarenstukje: het bakken van een fantastische taart, met als meesterbakkers de grote familie USV’ers!!

Helaas dreef er in de namiddag toch nog een donkere wolk over sportpark Hulsterlanden. Nadat al eerder op de dag een deelnemer naar het ziekenhuis was verwezen met een blessure, moest 112 worden gebeld voor een ambulance. De ernst van de blessure van Frank Kuiper was na een ongelukkige botsing meteen duidelijk en de pechvogel werd de volgende dag geopereerd aan een dubbele beenbreuk. Een spoedig herstel toegewenst!

We sluiten af met een speciaal dankwoord aan alle deelnemers. Want daar begint het natuurlijk mee. Zonder jullie enthousiaste deelname zou het allemaal niet mogelijk zijn geweest. Wij nodigen jullie dan ook allemaal uit voor volgend jaar voor een heuse jubileumeditie. Namelijk de 35e!!

Noteer maar vast: die wordt gehouden op zaterdag 15 juni 2019.

Wij beloven jullie als organisatie nu alvast dat het een speciale editie gaat worden met het vertrouwde eindresultaat. Een knaller! We hebben alweer mooi weer besteld.

Namens de organisatie van het Combitoernooi

David Tas

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!