Einde voetbalseizoen.

Het laatste voetbalweekend bij USV van seizoen 2017/2018 begon vrijdagavond met een goed bezocht rondje Wandelvoetbal en op het terras een uitgebreide barbecue voor de jeugdteams. Zaterdag werd de 14e editie van het Accountancytoernooi gepeeld op sportpark Hulsterlanden. Het door Wim Bovenhoff gecoachte team van EY (voorheen Ernst & Young) mocht de grote beker mee naar kantoor nemen.

Financials van EY winnen 14e editie Accountancytoernooi.

Nieuwkomer LENS Accountants werd tweede. De kleine finale werd gewonnen door Countus. Het team van PWC werd vierde. Zondag was er zowaar ook nog een competitiewedstrijd. USV 3 tegen Oosterstreek was na een aantal afgelastingen alsnog geprogrammeerd. Beide teams schoten vlak voor de grote voetbalvakantie nog even met scherp (5-5).

 

Komende zaterdag is de regie op sportpark Hulsterlanden volledig in handen van volleybalvereniging Flash. Na de primeur van vorig jaar wordt voor de 2e keer het PLUS Bakker volleybaltoernooi gespeeld op de velden van USV.

Zaterdag PLUS Bakker Volleybal bij USV.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!