Gemeente druk met de velden

Het is zomerstop. De voetballers hebben vakantie. Dat geldt niet voor de medewerkers van de gemeente. Integendeel. Voor hen zijn het juist drukke tijden om alle sportvelden weer in optimale conditie te krijgen. Het hoofdveld en het Wetra-veld
(WEdstrijdTRAiningsveld) van USV krijgen extra aandacht. De toplaag is er grotendeels afgeschaafd. Bovendien zijn op het Wetra-veld speciale korrels aangebracht ter verbetering van de bodemstructuur. Daardoor hebben beide velden nu nog de aanblik van een maanlandschap. Dat zal de komende weken ongetwijfeld veranderen. De natuur moet wel een handje worden geholpen. Het is al een tijdje kurkdroog en ook de komende dagen wordt er geen regen van betekenis verwacht.

1819veld1
Hoofdveld

1819veld2
Wetra-veld

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!