Uitslagen en verslagen JEUGD USV 1 september 2018.

USV Kabouters en USV 4X4

De USV kabouters en de drie 4x4 teams hadden vandaag hun eerste training tijdens de open dag in de Spil. Tevens werden de nieuwe tenues voor de 4x4 teams gepresenteerd.

SVI JO8-3 - USV JO8-1 (0-30)

JVC Dedemsvaart JO9-1 - USV JO9-1G (14-0)

USV JO10-1g – Nieuwleusen SV JO10-1 (5-14)

USV JO11-1 – Nieuwleusen SV JO11-3 (2-8)

Onze eerste wedstrijd na de zomerstop zit er weer op. Het was even wennen met de nieuwe regels, een smaller veld en in dribbelen i.p.v. ingooien. Na een aantal pogingen wisten nog twee mooie doelpunten te maken.

USV JO12-1 – Lemelerveld JO12-2 (14-2)

Vandaag de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Alle jongens hadden er zin in en dat was te merken! Na een kwartiertje wennen aan elkaar kwam er al snel een mooi samenspel en het resultaat liegt er niet om. Het was geen cadeautje want ook de tegenpartij heeft zijn kansen gehad. Kortom, top gevoetbald en als de jongens dit vasthouden gaan we een leuk seizoen tegemoet met mooi voetbal.

Vilsteren JO13-1G - USV JO13-1 (5-5)

USV JO15-2 – Nieuwleusen SV JO15-4 (4-1)

Het team heeft helaas nog geen leider, maar gelukkig werden enkele ouders bereid gevonden om deze dag leiding te geven aan dit leuke team. De 1e (beker) wedstrijd tegen SV Nieuwleusen, ook nog een derby dus. Het team heeft nog nooit samen getraind laat staan een wedstrijd gespeeld. Dankzij enkele gast spelers beschikte het team ook over voldoende wissels, dank daarvoor. Onder het motto plezier en 100% inzet gingen de jongens het veld op. Wat het team liet zien stemde de volop aanwezige supporters tot grote tevredenheid en hoop voor het komende seizoen. Met een verdiende 4-1 overwinning was dit een goede start van het seizoen.

USV JO15-1 – USV JO15-3 (8-1)

Vandaag oefenwedstrijd, gewoon om eens te kijken hoe het voetballen gaat na 8 weken vakantie. Eerste helft ging het mooi gelijk op. Tweede helft ging het een stuk beter. Goed overgespeeld. Eindstand 8-1. Op naar dinsdagavond: 1e bekerwedstrijd, uit naar Hasselt.

USV MO15-1 – JVC Dedemsvaart MO15-1 (9-0)

Lastig te zeggen. waren wij nu zo goed of waren zij nu zo slecht. De waarheid zal wel in het midden liggen. We speelden onze eerste bekerwedstrijd scherp en geconcentreerd en wonnen bijna al onze persoonlijke duels. Hierdoor gaven we niets weg en bevond het spel zich voornamelijk op de helft van de tegenstander. Ondanks de drukte in en rond het zestienmeter gebied van de tegenstander wisten we regelmatig met mooi combinatievoetbal kansen te creëren waarvan er uiteindelijk 9 werden omgezet tot een doelpunt. Volgende week spelen we een uitwedstrijd in Biddinghuizen tegen BAS.

OWIOS MO17-1 - USV MO17-1 (5-2)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!