Moeizame bekeroverwinning USV op Balkbrug.

Op sportpark De Balk boekte USV in de bekerderby een magere 1-2 overwinning op Balkbrug.

Het team van trainer Yves Heskamp kwam uitstekend uit de startblokken. Een crosspass van Jhonata Cesario werd in de 10e minuut door Ron Meijerink doorgekopt waarna Leon Kooiker prima afrondde, 0-1. Ook hierna bleef USV de bovenliggende partij maar de geboden kansen konden niet in doelpunten worden omgezet. Gaandeweg de eerste helft kwam de thuisploeg van coach Dik Runherd wat beter in de wedstrijd maar tot grote daden leidde dit niet. Pal na rust werd de defensie van Balkbrug volledig verrast door Jhonata Cesario die als een duvel uit een doosje de 0-2 kon binnenschuiven. Jordi Drietelaar bracht twee minuten later de spanning terug in de wedstrijd toen hij een door arbiter Hooge toegekende strafschop benutte, 1-2. Ron Meijerink had vijf minuten later een unieke kans om de wedstrijd voor USV in het slot te gooien maar hij schoot de bal in vrije positie over het doel van Balkbrug. Met enorm veel werklust probeerde de Balkenezen in het resterende deel van de derby een punt in de wacht te slepen maar zover liet USV het niet meer komen.

Zondag staat voor USV de bekerwedstrijd in en tegen IJhorst op het programma. Om 14.00 uur wordt er op sportpark IJhorst afgetrapt.

Doelpuntenmaker Leon Kooiker was weer sterk aan de bal.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!