Lotte Kremer wint met PEC Zwolle MO-17 La League Trophy

Deze zomer hebben de 160 beste meiden zich bij acht profclubs in de voorrondes gekwalificeerd voor de La League Finals. La League is een wereldwijde voetbalcommunity voor meiden. 

De bijna 15-jarige USV speelster Lotte Kremer deed samen met andere USV meiden mee aan selectiewedstrijden van PEC Zwolle op sportcampus De Pelikaan in Zwolle.

Lotte maakte zo’n goede indruk dat ze een uitnodiging kreeg om mee te doen met het team van PEC Zwolle MO-17. Afgelopen zondag werden de La League Finals 2018 gespeeld op het complex van eredivisionist vrouwenvoetbal vv Alkmaar. Hier werden de meiden door 16 profspeelsters begeleid.

PEC Zwolle MO-17 was in de finaleronde ingedeeld in poule A met PSV, sc Heerenveen en Excelsior Barendrecht. Mede dankzij een doelpunt en het goede spel van Lotte werd PEC Zwolle poulewinnaar. Waarna het team in de finale aan moest treden tegen het organiserende vv Alkmaar. Die eindstrijd werd in Zwols voordeel beslist. Het werd 3-1 zodat de grote La League Trophy mee ging naar Zwolle.

USV feliciteert Lotte van harte met deze prachtige prestatie en wenst haar komend seizoen veel succes in het JO-17-1 team van USV.

1819 Lotte 1
Lotte met de La League Trophy  2018.  

1819 la league

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!