Uitslagen en wedstrijdverslagen JEUGD USV 22 September 2018.

HHC Hardenberg JO8-3 - USV JO8-1 (0-20)

Vandaag uit naar Hardenberg. De herfst al in aantocht dus het was kouder dan gewend dus maar snel opwarmen voor de wedstrijd. Onze tegenstander speelde voor de eerste keer in deze samenstelling samen. Al vanaf de aftrap was duidelijk dat we scherp en geconcentreerd waren en dat vertaalde zich in leuk samenspel en mooie doelpunten. Na de rust de keeper gewisseld zodat hij ook nog mee kon spelen. De tegenstander kwam in de tweede helft paar keer dichtbij het doel maar we konden de nul houden. Leuk gespeeld en op naar volgende week.

USV JO9-1g – Sportclub Deventer JO9-4 (17-2)

De competitie is gestart en sportclub Deventer was de eerste tegenstander voor ons. Helaas bleek het geen gelijkwaardige wedstrijd te zijn wat resulteerde in een 17-2 eindstand. Er is goed gevoetbald. Op naar de volgende wedstrijd!

USV JO9-2 – Gramsbergen JO9-1 (0-5)

Geen verslag ontvangen.

USV JO11-1 – JVC Dedemsvaart JO11-4 (9-4)

De eerste competitie wedstrijd kwamen we goed voor te staan helaas dachten onze jongens ZO die is binnen na een stand van 2-1. Maar toen kwam onze tegenstander goed op dreef en kwamen we achter. Na een peptalk van onze leider veranderden de gedachten toch nog op tijd en kwamen we verrassend terug. Mooi gedaan heren, hou dit zo vast voor de volgende wedstrijden.

ST:SC Balkbrug / Avereest JO12-1 - USV JO12-1 (8-2)

Vanmorgen de eerste van de competitie, een pittige wedstrijd en dat wisten we vooraf al wel. In de bekerwedstijd was het al een flinke strijd tegen Balkbrug, maar daar wisten we uiteindelijk een winst uit te halen, vandaag viel de bal helaas niet altijd zoals we dat graag zouden zien. Ondanks het verlies hebben de jongens een leuke wedstrijd gevoetbald waarin overspelen en opbouwen allemaal goed ging dus dat maakt het verlies een stuk minder erg.

Vilsteren JO13-1G - USV JO13-1 (1-2)

Geen verslag ontvangen.

Bergentheim JO13-2 - USV JO13-2 (6-2)

Mooie gelijkwaardige wedstrijd. Met hulp van de spelers van jo13-1 toch een heel team op de been gebracht. De jongens lieten het hoofd niet hangen en hebben, terwijl ze ruim achter stonden, nog 2 goals gemaakt. Prima gespeeld. Het team begint steeds meer een team te worden.

USV MO13-1 – Olympia’28 MO13-2 (5-0)

Vandaag speelden we onze eerste competitiewedstrijd. We gingen goed van start en al snel kwamen we op voorsprong. We gingen ook steeds beter spelen. Er werd leuk overgespeeld en we kregen meerdere kansen. De rust gingen we in met 3-0. Na rust nog wat gewisseld met de posities en ook dat ging prima. De verdiende eindstand was 5-0. Top gedaan dames!

USV JO15-1 – SJO JCO JO15-2 (1-4)

Eerste helft meeste balbezit, maar niet gescoord. Tweede helft ging het niet meer. Regen, onweer, harde wind. Helaas verloren. Volgende week naar Balkbrug.

Den Ham JO15-3 - USV JO15-2 (7-3)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15-3 – DKB JO15-2 (8-0)

Ondanks dat we de ruimtes slecht benutten en door de mindere kwaliteiten van de tegenstanders, toch gewonnen.

Nieuwleusen SV MO15-1 - USV MO15-1 (1-0)

Na drie overwinningen tegen mindere tegenstanders moesten we vandaag tegen een gelijkwaardige tegenstander. De eerste helft was USV de bovenliggende partij, de tweede helft sv Nieuwleusen. Beide teams hadden een handvol kansen maar door goed keeperswerk aan beide zijden werd er slecht 1 kans verzilverd. Helaas was SV Nieuwleusen de gelukkige. Volgende week spelen we thuis om 13.00 uur tegen HTS MO15-1.

USV MO15-2 – Voorwaarts Vooruit MO15-1 (4-1)

Vanmorgen mochten we onze eerste thuiswedstrijd voor de competitie spelen. Na een redelijk goede bekerronde, gaan we nu vol voor de competitie. De meiden hadden er zin in en na een korte voorbespreking en een langere warming up waren ze klaar voor de aftrap. Vanaf het begin gingen ze er vol voor en met leuk voetbal scoorde Lotte in de 5e minuut al de 1-0. Ze moesten er wel hard voor werken, maar het stond weer als een team op het veld en met een goede pass scoorde Merle een mooie 2-0 na een kwartier voetballen. Dit was ook de ruststand. Na een beker ranja van Evert te hebben genuttigd gingen ze weer het veld op. Zoals verwacht en besproken in de rust, gingen de meiden van de tegenpartij er nog wat feller bovenop, waardoor de eerste 10 minuten voor ons echt overleven waren. Helaas kwam hierdoor ook de 2-1 op het scorebord. Maar het team pakte de draad meteen goed op en scoorde meteen de 3-1 en 5 minuten erna de 4-1. Met teamgeest, hard werken en goed voetbal werden vandaag de 3 punten binnengehaald. Top gedaan meiden !!!

USV JO17-1G – ST:SC Balkbrug/Avereest JO17-2 (1-6)

De eerste wedstrijd in de 4e klasse, soms in de stromende regen, zijn we slecht begonnen. Met moeite konden we met 11 man beginnen. Twee spelers, waaronder de keeper, stonden reeds geblesseerd in het veld. Vanaf de eerste minuut liepen we achter de feiten aan en wist de tegenstander ons in de duels af te troeven. De 1e helft eindigde in een 0-3 achterstand. Na 5 minuten in de 2e helft moest Sven eraf vanwege zijn blessure. Het stond toen 1-4. Toen ook Dion niet meer verder kon, nam Jaël verder de keeperstaken waar en kreeg, mede dankzij dat we nog met 9 man stonden, nog twee tegen. Helaas. Volgende week beter.

Rohda Raalte JO19-3 - USV JO19-1 (1-6)

Na twee verliespartijen in de beker was het begin van de competitie aangebroken. Door veel afwezigen moest er flink geschoven worden, maar met succes. Nadat USV de eerste helft werd wakker geschud met een tegendoelpunt wisten ze nog twee keer voor rust te scoren. Het 1e doelpunt kwam op naam van Rubin Brasjen. Als Messi dribbelde hij door de defensie en wist hij de keeper op simpele wijze te passeren. Het 2e doelpunt kwam op naam van Julian Bijker die na een diepte pass zijn lichaam goed gebruikte en de keeper kansloos liet. De tweede helft was het bijna éénrichtingsverkeer. De heren van USV kwamen meer in balbezit en wisten daar wel raad mee. Martijn Kremer kon de bal nog net genoeg snelheid meegeven na een voorzet van Max Schaeffer, 1-3. Daarna zette Max Schaeffer op dezelfde wijze Bink Dekker voor open doel en wist ook hij de bal tegen de touwen aan te schieten. De wisselspelers gooiden de wedstrijd helemaal op slot na een mooi gekruld afstandsschot van Ian Vlierman en een diagonale treffer van Bryan Keizer. De competitie is zo goed begonnen en volgende week gaan de mannen proberen deze lijn door te zetten tegen JVC Dedemsvaart.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!