Uitslagen en wedstrijdverslagen JEUGD USV 29 september 2018.

Vandaag op de kaboutertraining mochten we maar liefst 20 kabouters ontvangen! Door de grote toestroom van de jongste jeugd bij onder andere de 4 tegen 4 en de kabouters komen we inmiddels van alles te kort zoals shirtjes, ballen en pionnen. Maar dat zijn allemaal luxe problemen. Iedereen van harte welkom bij USV en er kan nog veel meer bij! Hierbij de uitslagen en verslagen van de jeugdteams die dit weekend in actie kwamen:

USV 4 tegen 4

Vandaag mochten we naar de velden van OZC te Ommen. Hier speelden Celtic, Glasgow Rangers en Hearts tegen de befaamde ploegen uit Engeland: Liverpool en Manchester United. Onze mannen en vrouwen deden weer hun uiterste best en waren weer zeer fanatiek. Er werd overgespeeld, afgepakt, ingeschoten, geschoffeld en gescoord. Na de wedstrijden mochten we nog penalty’s nemen en kregen we lekkere ranja. Volgende week mogen we weer!

USV JO8-1 – BERKUM JO8-2 (13-1)

Met de mooie uitslagen van de laatste weken zijn we een klasse hoger ingedeeld vanaf vandaag. Goed gedaan jongens ! De eerste wedstrijd vandaag is dus wel een beetje spannend. Al vanaf het begin zitten we goed in de wedstrijd en is het al snel 1-0. We spelen de eerste 20 minuten echt leuk en spelen goed samen en over. Bij rust is het 10-0. Na de rust komt Berkum goed voor de goal en raak. Uiteindelijk 13-1 en super tevreden over de wedstrijd.

BE QUICK ’28 JO9-2 – USV JO9-1g (2-5)

Het was voor aanvang al een interessante wedstrijd voor USV. Een van de talenten van USV was iets verlaat door een feestje de avond ervoor. De start was om 08.30 uur. Met nog 10 minuten voor de start begon de warming-up. USV begon erg sterk aan de wedstrijd, goed positie spel en er werd goed overgespeeld. Na 4 min werd er al gescoord door Chloe en een aantal minuten later scoorde ze ook de 0-2. Na 10 min en een kleine pauze pakte USV de draad gewoon weer op en maakten zo de 0-3 en 0-4, beide gescoord door Tijn. (dit kwam door magisch gestrikte veters. Be Quick kwam toen iets beter in de wedstrijd. Ze bleven op de been door een goede nummer 8 en een beter keepende keeper. USV bleef ondanks het betere voetbal van Be Quick op de been en tekende de 0-5 aan door een afstand schot van Sarah onze laatste man(dame). USV werd in het derde kwart van de wedstrijd een beetje onzorgvuldig en lette niet op de goed spelende nummer 8 deze maakte dan ook de 1-5 en 2-5. In het laatste kwart was USV weer de boven liggende partij. USV kreeg nog een aantal hele goede kansen deze werden jammer genoeg net gemist of er stond een keeper op de (goede) plaats. De eind uitslag was dan ook dik verdient voor USV 2-5. De penalty's, die aan het eind van de wedstrijd altijd worden genomen door de pupillen werd met 3-3 afgesloten. Dit door verdienste van beide keepers, ze waren beide zeer sterk met hun reacties.

USV JO10-1g – NIEUWLEUSEN SV JO10-2 (23-4)

Geen verslag ontvangen.

VILSTEREN JO11-2 – USV JO11-1 (0-16)

Het ging in het begin redelijk gelijk op. We kwamen al snel op 0-1 echter de tweede goal werd maar niet gemaakt. Ook Vilsteren kreeg in het begin wat kleine kansjes echter onze keeper was goed bij de les. Nadat we voorkwamen met 0-2 viel al gauw de 0-3. Daarna zakte Vilsteren in elkaar en konden we uitlopen naar een monsterscore.

USV JO12-1 – NIEUWLEUSEN SV JO12-1 (1-5)

Vanmorgen thuis tegen de buren, we begonnen positief aan de wedstrijd en waren vast besloten om te winnen. Dat is natuurlijk de juiste instelling maar dan moet de bal wel goed vallen. Er zijn genoeg kansen geweest maar die werden helaas niet verzilverd en we kwamen al snel op een achterstand. Op naar volgende week en hopelijk hebben we dan wat meer geluk en word er weer gevoetbald zoals we dat gewend zijn.

USV JO13-1 – SJO JCHW JO13-1 (2-5)

Vandaag thuis tegen SJO JCHW uit Hoonhorst en Wijthmen. Na de zwaar bevochten en gewonnen wedstrijd vorige week klaar voor deze wedstrijd. Een nieuwe ronde en een nieuwe kans. De eerste minuten had USV even de overhand en speelde zij leuk voetbal. Helaas kwam USV al snel achter. 0-1. USV had nog de veerkracht om dit recht te stellen en scoorde snel weer de 1-1.  De eerste minuten van de eerste helft ging het nog aardig gelijk op. Door een beetje geluk en een mooi doelpunt kwam USV zelfs even op voorsprong. Dit liet JCHW niet zo maar over zich komen. Snel maakten zij weer de gelijkmaker 2-2. Daarna werd het snel 1-richtingsverkeer. USV liet zich verder terug zakken en ging achter de feiten aan lopen. JCHW kwam steeds beter in het spel en werd ook sneller en actiever. Dit resulteerde in nog 2 doelpunten waarbij de tussenstand 2-4 werd. In de rust nog een flinke peptalk. Helaas mocht dat niet baten. JCHW bleef beter voetballen en USV liet toch een beetje haar hoofd zakken. Eindstand 2-5. Werk aan de winkel voor USV en volgende week weer een nieuwe ronde en een nieuwe kans.

USV JO13-2 – HTC JO13-2 (1-4)

Geen verslag ontvangen.

GA KAMPEN MO13-1 – USV MO13-1 (0-0)

De meiden moesten deze zaterdag uit naar Go-Ahead Kampen. Het leek een moeilijke wedstrijd te worden tegen deze ploeg, die voornamelijk uit tweede jaars spelers bestond. Vanaf het begin streden de meiden ervoor. Kampen had meer balbezit, maar onze verdediging stond als een huis. En als ze er dan wel doorkwamen, dan stond onze keeper in de weg. Ook wij kregen nog kansen, maar de bal ging er niet in. De toeschouwers hebben een prima teamprestatie gezien. Top gespeeld meiden. Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd.

BALKBRUG/AVEREEST JO15-1g – USV JO15-1 (2-3)

Vanmorgen naar Balkbrug. Met rust 2-0 achter, maar door goed samenspel en niet opgeven gewonnen met 2-3!  Ga zo door jongens, ben trots op jullie. Volgende week oefenwedstrijd tegen Den Ham, thuiswedstrijd.

USV JO15-2 – NIEUW HEETEN JO15-1g (2-7)

Geen verslag ontvangen.

GRAMSBERGEN JO15-4 – USV JO15-3 (3-14)

Ondanks de uitslag werd er met name in de tweede helft matig gevoetbald. De concentratie was weg ,met als gevolg niet goed overspelen en slechte aannames. Volgende keer beter.

USV MO15-1– HTC MO15-1 (1-1)

HTC startte sterk en leek ons de eerste tien minuten te overrompelen, dit leverde de 0-1 op maar gelukkig bleef het daarbij. Hierna golfde het spel op en neer en werd aan beide zijden op de paal geschoten. Doordat de keepster van HTC een terugspeelbal oppakte konden we alsnog verdiend op gelijke hoogte komen 1-1. In de laatste 10 minuten van de eerste helft waren we oppermachtig, maar wat we ook probeerden de bal mocht er niet meer in, zelfs een fraaie kopbal naar de kruising was een prooi voor de keepster van WVF die zich goed herstelde. De amusementswaarde in de tweede helft bleef hoog, ook nu golfde het spel op en neer en we presteerden het zelfs om na een schot de lat en de paal te raken. Ondanks dat USV het merendeel van de kansen had bleef WVF gevaarlijk met haar snelle aanvalsters en hadden we de wedstrijd ook zomaar kunnen verliezen als niet onze eigen keepster 5 minuten voor tijd de bal naar de voor ons goede kant van de paal tikte. Topwedstrijd USV! Zo blijven voetballen dan komen die overwinningen vanzelf. Volgende week naar Berkum.

VROOMSHOOP MO15-1 – USV MO15-2 (0-8)

We mochten vandaag op bezoek bij Sportlust Vroomshoop, een onbekende voor ons, dus in de voorbespreking wat standaard tips en opdrachten voor de meiden van USV. Ze stonden vanaf de aftrap klaar voor elk duel, want ze vlogen er bovenop. Dit gaf als resultaat, dat we veel in balbezit waren en goed konden gaan samenspelen. Met veel inzet en zeer goed samenspel werd in de 5e minuut al de 0-1 gescoord door Lisanne. Ons team bleef lekker voetballen en vooral goed samenspelen, waardoor in de 16e minuut door een goede onderschepping en afstandsschot van Sophie de 0-2 viel. De meiden uit Vroomshoop probeerden van alles om in de buurt te komen van onze keepster Lara, maar de meiden van USV stonden als een huis in het veld, waardoor er geen doorkomen aan was voor de tegenstandsters. In de 23e minuut scoorde Sophie haar 2e doelpunt, door een rebound met haar hoofd er in te koppen, 0-3. Dit was ook de ruststand. In de rust even wat tekst en uitleg over de opstelling van Vroomshoop, want die spelen met een 4-4-2 opstelling, waardoor onze meiden af en toe even de kluts kwijt waren qua oppakken van welke tegenstandster. In de 2e helft moesten de meiden van USV ook flink hard werken, want er waren toch een aantal gevaarlijke situaties voor ons doel, maar Lara stond paraat of een van de andere meiden zat er weer goed tussen achterin. Met goed voetbal en veel gretigheid, vielen in de 2e helft nog 5 doelpunten voor ons, namelijk door Merle (2x), Lisanne, Loïs en Lotte. Maar een hele dikke pluim voor het GEHELE team, want ze hebben vandaag met zijn allen een supergoeie wedstrijd gespeeld.  TOP GEDAAN MEIDEN !!!!

USV JO15-2 – NIEUW HEETEN JO15-1g (2-7)

Geen verslag ontvangen.

USV MO17-1 – VILSTEREN MO17-1 (0-8)

Geen verslag ontvangen.

USV JO19-1 – JVC DEDEMSVAART JO19-2 (3-0)

De heren van USV hebben het voetbal van vorige week goed doorgezet tegen Dedemsvaart. De uitploeg had weinig te vertellen tegen de mannen in het Blauw en Wit. Het eerste doelpunt kwam vanuit de corner die Stefan Klein keurig op het doel kopte. Na het blokkeren van deze inzet was Julian Bijker er als eerste bij om hem als nog in te tikken, 1-0. Het tweede doelpunt net voor rust werd keurig ingeleid door dezelfde Julian Bijker. Max Schaeffer draaide keurig weg bij zijn man en wist de bal tegen de touwen aan te krijgen. 2-0. In de tweede helft waren er zat mogelijkheden om deze voorsprong op te schroeven, maar lieten de mannen het afweten om zichzelf te belonen. Dit gebeurde pas diep in de tweede helft toen Ian Vlierman na een prima aanval de keeper kansloos liet. Met deze 3-0 zege doen de mannen nog steeds bovenin mee, maar de competitie is nog lang. Volgende week uit naar Lemele en op naar de volgende drie punten.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!