Wedstrijdverslagen en uitslagen Jeugd d.d. 6-10-2018.

USV 4 tegen 4

Wil je spectaculair voetbal zien? Kom dan een keer kijken bij Glasgow Rangers, Hearts en Celtic! De 5- en 6-jarigen spelen wekelijks een puike pot voetbal. Hier kun je nog alles zien: acties, hakjes, dribbels, (eigen) doelpunten: you name it! Vandaag was het niet anders. Een doelpuntenregen daalde neer op sportpark Hulsterlanden. De jongens en meisjes toonden weer heel veel inzet. Ga zo door allemaal en tot volgende week! Mogen we weer om 11.00 uur thuis spelen.

USV JO9-1g – WHC JO9-2 (10-3)

Geen verslag ontvangen.

USV JO9-2 – JVC Dedemsvaart JO9-1 (10-0)

Geen verslag ontvangen.

Rohda Raalte JO10-6 – USV JO10-1g

Geen verslag en uitslag ontvangen.

USV JO11-1 – SJO FC Dalfsen JO11-4 (6-0)

Geweldige wedstrijd van onze kant. Er wordt in 4 kwarten gespeeld. Het eerste kwart ging geheel gelijk op. Kansen aan beide zijdes. Echter het tweede kwart was erg goed van onze kant. We liepen snel uit naar een 5-0 voorsprong. Het waren stuk voor stuk erg goede goals. Het derde kwart was weer minder mede door enkele wisselingen in het team cq positie. Daarna scoorden we nogmaals en kreeg de tegenpartij nog enkele grote kansen maar onze keeper was in grootse vorm. Eindstand 6-0. Dit moeten we proberen vasttehouden boys!!!

WVF JO12-5 – USV JO12-1 (5-1)

Om 07.30 vertrokken richting Zwolle om te spelen in Westenholte. De eerste helft begonnen we sterk en zijn er kansen genoeg geweest om minstens met een gelijk spel de rust in te gaan. Helaas mocht het niet zo zijn en de bal leek de goal niet te kunnen vinden. Uiteindelijk de 2-1 en dan komt er weer wat hoop. Het geluk was niet aan onze zijde en Westenholte benutte zijn kansen wel waardoor we met een 5-1 verlies weer retour gingen naar Nieuwleusen.

USV MO13-1 – IJVV MO13-2 (3-0)

Vandaag speelden we thuis tegen IJVV. Het was een leuke wedstrijd, die redelijk gelijk op ging. Beide teams hadden kansen. In de eerste helft scoorden wij er 2 en we gingen met een mooie voorsprong de rust in. Ook na rust bleven we goed voetballen. Wij scoorden er nog 1 en de tegenstander wist ondanks hun kansen niet te scoren. Een mooie 3-0 was de eindstand!

JCLE JO13-1 – USV JO13-1 (7-0)

Vandaag uit tegen JCLE uit Slagharen. Een nieuwe ronde en een nieuwe kans, althans dat was de bedoeling. USV begon de eerste paar minuten goed maar liet zich snel overklassen door meer inzet en speelinzet. USV liep achter de feiten aan en miste een stukje inzet. Ruststand 3-0. In de pauze een peptalk om van de 11 spelers meer een elftal te maken met meer inzet. Wel geprobeerd maar mocht helaas niet baten. Eindstand 7-0.

SJO FC Dalfsen JO13-3 – USV JO13-2 (3-5)

Vandaag tegen Dalfsen gespeeld mooie wedstrijd. Jongens goede inzet laten zien. Spannend gelijk op. Eerste doelpunt voor ons al na 4 minuten, daarna via 1-1; 2-1;2-2; 3-2 en toen begonnen we wat fanatieker. 3-3; 3-4 en 3-5 kort voor het einde. Goede jongens, goede inzet!

Berkum MO15-2 – USV MO15-1 (4-3)

De eerste helft gaven we niet thuis en na 10 minuten stonden we al met 2-0 achter. We wisten ons te herstellen en de 2-1 hing in de lucht maar door een snelle counter werd het vlak voor rust geflatteerd 3-0. Wedstrijd gelopen zou je denken maar niets was minder waar. De mouwen werden opgestroopt en door goed voetbal wisten de USV’ers de achterstand met drie fraaie doelpunten om te buigen naar 3-3. In de slotfase wist Berkum er toch nog met de overwinning van door te gaan. Jammer, we hadden minimaal een punt verdiend. Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen de Voetbal Vrouwen Zwolle om 13.00 uur.

USV MO15-2 – SJO JCO MO15-1 (3-2)

Vanochtend mochten onze meiden met een mooi zonnetje erbij op het hoofdveld spelen. Vooraf in de voorbespreking de meiden gewaarschuwd, dat bijna alle meiden uit Ommen 2e jaars zijn. Dus voetballen is het motto, maar de duels niet vergeten aan te gaan, maar slim zijn. De meiden van Ommen waren vanaf de aftrap gretiger en kwamen met veel snelheid over de flanken heen, waardoor de ene na de andere Ommense aanval op ons doel af kwam. Dat gaf in de 6e minuut al de 0-1 op het scorebord. Maar onze meiden bleven goed voetballen en met goed samenspel en hard werken, scoorde Lotte in de 22e minuut de 1-1. Amper bekomen van de schrik, kregen de meiden uit Ommen al in de 24e minuut de 2-1 om de oren vanuit een hoekschop. In de rust even wat tips en een hele dikke pluim en vooral duels blijven winnen en lekker blijven voetballen. Maar de meiden van Ommen hadden dezelfde gedachte en vlogen er flink in. Onze meiden hadden het zwaar en moesten als team voor elke bal knokken, maar met een mooie pass van Loïs scoorde Lotte haar derde doelpunt in de 38e minuut. Maar ze waren er nog niet, want we kwamen zwaar onder druk te staan en kregen zelfs in de 43e minuut de 3-2 tegen. Maar op karakter en heel veel inzet als team , sleepten de USV meiden de 3 punten binnen !!  Een SUPER TEAMPRESTATIE vandaag meiden !!!!  TOPPERS !!!!

USV JO15-1 – Den Ham JO15-2 (4-3)

Gewonnen, maar niet dankzij goed spel. Hoop dat het volgende week beter gaat.

Lemelerveld JO15-3 – USV JO 15-2 (7-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15-3 – Bergentheim JO15-2 (9-0)

Matig voetbal. We kunnen vele malen beter

USV MO17-1 – Marienberg MO17-1 (0-0)

Een heel verschil met de vorige wedstrijd. Van begin af aan de baas op het veld. Allemaal knokken voor de bal. Jammer dat paal en lat een doelpunt in de weg stond.

USV JO17-1g – Heino JO17-3 (6-2)

Geen verslag ontvangen.

Lemele JO19-1 – USV JO19-1 ( 3-6 )

Een wedstrijd met twee gezichten. Dit was waarschijnlijk de beste manier om de wedstrijd te omschrijven. Het was zeer duidelijk te zien dat USV meer tegenstand kreeg dan voorgaande wedstrijden. Vanaf de warming-up misten de blauwwitte al de nodige scherpte. Het middenveld werd continu verrast door de nummers 9 en 10 van Lemele. Dat resulteerde in de 1e helft gelijk al in het eerste tegendoelpunt. USV was verdedigend wat minder, maar liet met vlagen toch nog leuk voetbal zien. Zo werd Julian Bijker vrijgespeeld voor de 1-1 en omspeelde Max Schaeffer nog prima de keeper, 1-2. Toch lieten de mannen weer even over zich heen lopen. De gevaarlijke nummer 9 dribbelde op hoge snelheid vanuit het middenveld langs iedereen heen en koos keurig de rechterhoek uit voor de gelijkmaker. Julian Brinkman die eerst nog de assist gaf op Max Schaeffer was nu zelf aan de beurt na een simpele aanval van achteruit. Frank Kooiker rustig op Sem Hartman die het middenveld voor de zoveelste keer weer goed inspeelde. Bryan Keizer die daarin keurig wegdraaide en Julian Brinkman in stelling bracht om de voorsprong te herpakken. Julian Bijker was dit keer zoals de vorige weken niet gestopt bij maar een doelpunt. Hij werd goed de diepte ingestuurd en schoot de bal prima tegen de touwen. Wie dacht dat USV nu de draad weer makkelijk op kon pakken kwam bedrogen uit. Al snel werd het doelpuntenverschil weer terug op 1 gebracht, 3-4. Voor de neutrale kijker een leuke 1e helft, maar de mannen van USV moesten zich de tweede helft van een andere kant laten zien. Verdedigend deden ze dit ook. De gevaarlijke spelers van Lemele werden door de marathonlopers Stefan Klein en Stan Legebeke veel beter vastgezet dan in de eerste helft, maar in balbezit liet USV het veel te vaak af weten door de lange bal te hanteren. Julian Bijker kwam daar toch nog een keer gelukkig uit waardoor hij de keeper voor de derde keer kon passeren deze dag. Nadat de keeper ongelukkig was in zijn uittrap en te ver voor het goal stond kon Max Schaeffer de wedstrijd op slot gooien. De bal die hij 10 meter voor de middenlijn ontving werd na snel handelen keurig over de keeper heen geschoten, 3-6. Hierna volgden nog twee grote kansen voor USV, maar werd de rust niet behouden. Nog genoeg werk te doen, maar wel 9 punten uit 3 wedstrijden. Door deze winstpartij kunnen de mannen nog steeds concurreren met de bovenste partijen. Volgende week thuis tegen Broekland waarop de spelers weer hopen op alle supporters!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!