Het blauwwitte hart klopt als één voor “ De man van USV”

USV staat bekend als familieclub. Een club waarbinnen de betrokkenheid groot is. De betrokkenheid bij de club maar ook bij de leden onderling. In het jaarverslag introduceerden we de term : “ het blauwwitte hart” het kloppende orgaan van de club dat ons allen verbindt.
Zondagavond 11 november rond de klok van tien stopte het blauwwitte hart van Evert Runhart, “de man van USV”. De verslagenheid is groot en raakt ons hard. Echter werkte deze verslagenheid niet verlammend maar leek deze ervoor te zorgen dat “het blauwwitte hart” sterker ging kloppen. Misschien wel sterker dan ooit.

Evert zijn wens om de uitvaart bij USV te laten plaatsvinden was bij velen bekend. Vanaf het moment dat het nieuws van zijn overlijden eenieder bereikte heeft de telefoon niet stil gestaan. Velen boden hun diensten aan om in welke vorm dan ook bij te dragen aan het realiseren van deze wens. In nauw contact met de familie werd er in vier dagen tijd alles op alles gezet om Evert zijn wens in vervulling te laten gaan en met succes! Wat een mooi en waardig afscheid voor “de man van USV”.

Ons blauwwitte hart huilt, maar wat overheerst is trots! Trots om deel te mogen uitmaken van deze fantastische club!

Als bestuur willen wij iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn of haar betrokkenheid in welke vorm dan ook bij het afscheid van Evert.

Warme groet,

Namens het bestuur, Daniëlle Vlierman, secretaris

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!