Gerrit Kragt erelid Supportersvereniging van USV

Tijdens de op maandag 19 november gehouden ledenvergadering van de Supportersvereniging werd Gerrit Kragt voorgedragen en benoemd tot erelid. Dit vanwege zijn grote inzet en verdiensten voor de Supportersvereniging van USV in de afgelopen 25 jaar. Naast bloemen, cadeaus en een oorkonde werd Gerrit verrast met een ingelijst exemplaar van het eerste programmaboekje dat onder zijn inspirerende leiding werd gemaakt. Overigens zal Gerrit, ook nu hij bestuurslid af is, het vervaardigen van programmaboekjes bij thuiswedstrijden van USV 1 voor zijn rekening blijven nemen. Samen met zijn sinds jaren vaste compagnon Arie Bovenhoff. Naast het trio Johan Stolte, Evert Klein en Koos Brinkman is Gerrit Kragt het vierde erelid van de Supportersvereniging van USV.

1819 Gerrit Kragt
Supportersvoorzitter Jan Luttel (links) samen met nieuw erelid Gerrit Kragt. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!