Wedstrijdverslagen jeugd 24 november 2018.

Hatto Heim JO8-2g - USV JO8-1 (3-14)

Al heel vroeg verzameld om onze wedstrijd in Hattem te spelen. We hebben er zin in ! Onze tegenstander begint goed scherp aan de wedstrijd en weten ons te verrassen met eerste goal. Daarna al snel de blik naar voren en spelen we heel goed samen en over om uit te lopen naar een ruime overwinning. De jongens van Hattem spelen nog maar net samen maar zit wel voetbal in. Het is goed koud dus steeds snel doorwisselen. Na warme douche naar Nieuwleusen voor de Sint.

USV JO9-1g - Go Ahead Kampen JO9-2 (9-1)

Geen verslag ontvangen.

USV JO9-2 - DOS 1937 JO9-1 (2-9)

Op een koud en winderig veld begonnen we met veel energie aan de wedstrijd. Al gauw wisten we te scoren met een mooi schot van Ties. Daarna liet de tegenstander zien wat ze waard zijn en kwamen al snel op voorsprong. We bleven druk zetten en dat resulteerde zelfs in een 2e goal van Roan. Uiteindelijk was de tegenstander toch beter dan ons en liepen ze snel uit. Al met al een goeie en spannende wedstrijd!

SVI JO10-4g - USV JO10-1g (3-19)

Zaterdag 24 november ging USV JO10-1g op bezoek bij SVI JO10-4g. Na een reeks met mooie overwinningen had het team de laatste paar wedstrijden verloren, dus we snakte naar weer een overwinning. Het was koud en erg druk bij SVI waardoor het even zoeken was naar het juiste veld en de juiste tegenstander. Maar eenmaal begonnen, kwam het team goed uit de startblokken. Als snel werd de eerste doelpunt gemaakt en de volgende en de volgende. We waren duidelijk sterker. Er werd vlot door gewisseld (ook vanwege de kou), waardoor de meesten ook op een positie gespeeld hebben waar ze normaal niet staan. We hebben dik gewonnen, met de eindstand 3 - 19.

USV JO11-1 - SC Balkbrug/Avereest JO11-1 (28-1)

Wat moeten we hier over zeggen. Natuurlijk de tegenstand was minimaal maar onze jongens deden het bij vlagen toch goed. Jammer voor beide teams dat e.e.a. vandaag zo uitpakte. Hopelijk is de indeling voor Balkbrug in de 2e helft van gelijk niveau.

USV JO12-1 - ZAC JO12-3 (2-5)

Vanmorgen weer het veld op voor een pittige wedstijd. Hoewel onze jongens strijden tot het eind zijn de laatste weken de tegenstanders allemaal een kopje groter. Ondanks dat was het echt een leuke wedstijd om naar te kijken! Op naar volgende week, vol goeie zin en volle kracht gaan we dan naar Raalte.

USV JO13-1 - SDOL JO13-1 (0-5)

Vandaag thuis tegen SDOL uit Luttenberg. Een tegenstander uit de top 3. Vandaag 1 doel en dat is inzet en strijd laten zien. De eerste helft ging USV voor de strijd en bleef het lang 0-0. Pas in de laatste minuut van de eerste helft scoorde SDOL de 0-1. De eerst helft ging USV strijdend ten onder. In rust het team geprezen over haar inzet en strijd. De tweede helft werden de spelers langzaam vermoeid en gaf USV SDOL een klein beetje meer ruimte. SDOL maakte hier goed gebruik van en scoorde nog 4 keer. Ondanks de 0-5 een dikke pluim voor USV. Met name de eerste helft liet het team een goede prestatie zien.

Gramsbergen JO13-4g - USV JO13-2 (1-5)

Het begon een beetje verkeerd, na 10 minuten met 1-0 achter. We konden het voor de rust al omkeren naar 1-2. Na de belofte dat we bij winst oliebollen zouden gaan eten werd het aan het einde toch 1-5. Keurig gespeeld. De jongens worden een echt team!

HTC MO13-1 - USV MO13-1 (3-2)

Vandaag speelden we tegen HTC. Zij stonden gelijk met ons op de ranglijst, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. En dat was het ook. Het ging gelijk op. Zij scoorden eerste de 1-0, maar onze dames gingen door en maakten al snel de gelijkmaker. Voor rust hadden beide teams kansen. Onze doelpogingen gingen er helaas niet in, zij scoorden wel. Ruststand 2-1. Na rust maakten wij al snel de gelijkmaker. Lang bleef het ook gelijk en dit zou ook een terechte uitslag zijn geweest, maar helaas scoorden zij nog 1 keer. Net verloren, maar een leuke wedstrijd.

FC Dalfsen JO15-3 - USV JO15-1 (2-2)

Het was zeker te koud vandaag om te voetballen. Dit kan zoveel beter. Maar gelukkig niet verloren. Volgende week tegen de koploper, thuis om 14.30.

USV JO15-2 - SV Nieuwleusen JO15-3 (2-3)

Geen verslag ontvangen.

USV MO15-1 - CSV’28 MO15-1 (1-4)

Een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft waren we niet scherp genoeg en verloren we veel te veel persoonlijke duels waardoor we enigszins geflatteerd met 0-3 gingen rusten. Na de rust waren de rollen omgedraaid en was USV sterker. Ondanks de fraaie 1-3 van onze linksbuiten werd het nooit echt spannend, daarvoor was de achterstand te groot. Volgende week spelen we wederom tegen een ploeg uit Zwolle. Ditmaal de uitwedstrijd tegen Be-Quick.

FC Dalfsen JO17-3 - USV JO17 -1g (5-4)

Geen verslag ontvangen.

USV JO19-1 - Heino JO19-2 (3-0)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!