USV blijft lang overeind in Dalfsen.

Halte Dalfsen was woensdagavond voor USV het eindstation van het bekertoernooi. De dorpsgenoot won met 4-1, maar dat ging een stuk lastiger dan deze uitslag doet vermoeden.

Op Dalfsen lijkt geen enkele maat meer te staan.  Na 2 titels op rij is de ploeg ook in de 2e klasse gewoon weer koploper. En zo bezig met een ongekende opmars richting 1e klasse.  USV miste onder het kaarslicht van sportpark Gerner een handvol basisspelers. Trainer Yves Heskamp vulde de gaten met onder meer routinier Rick Timmerman en een stel jeugdspelers. Ondanks alle aanpassingen zat USV vanaf het begin uitstekend in de duels. Op het middenveld werd  de aanvoer naar de  levensgevaarlijke spitsen van de thuisploeg steeds ontregeld. Direct na rust nam USV zelfs een voorsprong. Specialist Kay Huzen tilde de bal uit een vrije trap secuur over de muur (0-1). Kennelijk de prikkel die Dalfsen nodig had om orde op zaken te stellen. Remco Hultink kreeg in de 50e minuut vrij baan en omspeelde doelman Martijn Scheper (1-1).  USV gaf niet op en Rick Timmerman was dicht bij een nieuwe  voorspong. In de 70e minuut brak het verzet. Een veelbelovende USV aanval kreeg geen groen licht. Bas Pietersma had in de snelle tegenstoot maling aan het onbegrip hierover (2-1). Het nieuwste mega-talent uit de Dalfser vijver gooide 2 minuten later de bekerderby definitief in het slot (3-1). Waarna Jeroen Rietman voor de einstand zorgde (4-1). Dalfsen bekert verder tegen Epe. Voor USV rest de competitie. Om te beginnen zondag thuis tegen Steenwijker Boys.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!