Wedstrijdverslagen jeugd 1 december 2018.

USV JO8-1 - WVF JO8-2 (4-10)

Tja…..het moest er een keer van komen. Na een hele matige start waar we al snel op achterstand kwamen  wisten we ons leuke spel van de afgelopen wedstrijden niet te vinden. De tegenstander was goed op dreef en liep bij rust flink uit. Na de rust hebben we ons goed herpakt en wisten we bij vlagen weer wat samen voetballen is. Meroy heeft er genoeg ballen uitgehouden en onze aanval miste een paar mooie kansen. Tweede helft vielen er dus weinig doelpunten, de wedstrijd was al beslist. Uiteindelijk 4-10 verloren maar kopjes op en naar de volgende wedstrijd.

USV JO9-1g - Heerde JO9-1 (13-3)

De wedstrijd begon met een goede warming-up. Wedstrijd bespreking was op het veld, 1 minuut voor de wedstrijd, meer het was niet nodig om dit team op te peppen. Beide teams begonnen super sterk aan de wedstrijd. De trainers en het publiek dachten direct, dat gaat een mooie pot worden. Al snel liet USV zien dat ze de bovenliggende partij waren en maakten toen ook snel de 1-0 en de rest van wat nog zou volgen. De doelpunten makers zijn mij niet helemaal bekend want het liep al snel uit naar een doelpunten festijn. Daarbij moet ik wel vertellen dat Heerde zeker niet onverdienstelijk speelde. USV speelde de beste wedstrijd van het seizoen. Er werd fantastisch over gespeeld en goed opgelet. Dus had Heerde geen schijn van kans. Met dank aan de  goede keeper aan de zijde van Heerde, anders was het wel 30-3 geworden. Na super goede inspanningen aan beide zijden werd de eindstand bepaald op 13-3. Complimenten aan dit team.

Den Ham JO9-1 - USV JO9-2 (9-0)

Het was weer vroeg uit de veren vandaag, maar gelukkig was het prima voetbalweer. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd en we wisten lang de tegenstander van ons af te houden. Vooral in de eerste helft waren we goed bij de les en kregen we maar een paar goals tegen.  Uiteindelijk kregen we een lesje in felheid. We hadden bijna geen tijd om na te denken of ze zaten er weer bovenop. Een maatje te groot zullen we maar zeggen…

USV JO10-1g - Dieze West JO10-1g ( 12-6)

Vanochtend mocht JO10-1G thuis tegen Dieze West JO10-1G. We begonnen goed, met al snel een doelpunt. Toch was het verschil niet heel groot. Dieze had een aantal voetballers die best leuk voetbalden. Daarom werden we gedwongen om meer over te spelen, want alleen lukte het niet. Uiteindelijk ging ons het overspelen beter af dan de tegenstander. We kwamen vaker in scoringspositie en met een paar die een goed schot hebben, konden we uitlopen naar een leuke einduitslag. Het is 12 – 6 geworden.

SJO JCO JO11-4G - USV JO11-1 (4-5)

Deze zaterdag al vroeg uit de veren. Om 07.45 verzamelen en direct op naar Ommen. Vandaag precies genoeg spelers dus niet wisselen. Ook wel eens fijn. We misten Jasper en Jayden. Daarom sommige spelers op een andere plek. We liepen al snel uit naar 0-3 echter Ommen kwam terug tot 1-3 waarna wij weer 2 maal scoorden. Daarna zakten we erg in en kon Ommen nog 3 maal scoren. Vermeldingswaardig is het feit dat we 2x met het hoofd scoorden. Erg knap. Later hoorden we dat Ommen een 4-4 stand had doorgegeven. Hopelijk voor de boys wordt dat nog even aangepast naar 4-5. Ze hebben er hard genoeg voor moeten werken.

Rohda Raalte JO12-5 - USV JO12-1 (2-4)

Vandaag in alle vroegte vertrokken naar Raalte, wederom een pittige wedstrijd in het vooruitzicht. Net als de afgelopen weken was het een ware strijd en gigantisch spannend. Wat anders was als afgelopen weken is dat het balletje deze week net wat beter viel en dat de kansen beter benut werden. Dat maakte dat we de drie punten mee konden nemen naar huis en dik verdiend! De aanhouder wint!

SJO FC Dalfsen JO13-2 - USV JO13-1 (4-1)

Vandaag uit tegen Dalfsen. Na de goede inzet van vorige week zou dit een mooie wedstrijd kunnen worden. Helaas bleek al na een paar minuten dat de passie en inzet van vorige week weer ver te zoeken was. Eindstand 4-1.

USV JO13-2 - JVC Dedemsvaart JO13-7 (5-2)

Na een moeizame eerste helft waarbij Dedemsvaart onverdiend met 2-2 de rust inging door een eigen doelpunt aan onze kant , in de kleedkamer een kort praatje gehad met de jongens: iets fanatieker uit de kleedkamer gekomen en daarna keurig druk gehouden en verdiend gewonnen. Mooie individuele acties maar ook heel mooi teamwork. Uiteindelijk een keurige teamprestatie neergezet. Jongens praten met elkaar en helpen elkaar als ze zien dat het ergens moeilijk begint te worden. Keurig!!

USV MO13-1 - Genemuiden SC MO13-2 (2-3)

Vandaag speelden we thuis tegen Genemuiden. We misten helaas een paar spelers, maar ondanks dat hebben we een leuke wedstrijd gezien. Het ging mooi gelijk op en bij rust was de stand dan ook 1-1. Na rust helaas door 2 foutjes in de defensie kwamen we op een 1-3 achterstand, maar onze meiden lieten de koppies niet hangen. Vol goede moed probeerden ze nog een doelpunt te maken en dat gebeurde ook vlak voor tijd. Helaas viel de gelijkmaker net niet. Volgende week spelen we uit bij SV Nieuwleusen.

USV JO15-1 - Hardenberg’85 JO15-1 (3-0.)

Vandaag thuis tegen de koploper.  Hardenberg ’85 had aan gelijkspel genoeg om kampioen te worden. Helaas voor hen ging dat niet door. Wij hebben vandaag de 3 punten verdiend. 3-0 gewonnen! De jongens gingen er helemaal voor. Klasse gedaan. Op naar DKB, volgende week zaterdag om 10.30.

SJO FC Dalfsen JO15-5 - USV JO15-2 (12-0)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15-3 - JVC Dedemsvaart JO15-4 (2-2)

Vandaag geen makkelijke wedstrijd. We kwamen niet in ons spel. Volgende keer beter.

Be Quick’28 MO15-1 - USV MO15-1 (1-7)

Vandaag moesten wij om 10 uur al in Zwolle spelen. We begonnen vol vertrouwen aan de wedstrijd. De eerste 5 minuten waren we nog niet zo scherp. Maar na een paar minuten begonnen we goed te voetballen. We speelden goed over en kwamen op voorsprong. Voor de rust lukte het ons ook nog om op 0-2 voor te komen. Na de rust begonnen we supersterk en scoorden we 2 doelpunten. Toen stond het 0-4. Het lukte Be Quick toch nog om een doelpunt te maken 1-4. Daarna hadden we heel veel kansen die mede door de goede keepster van Be Quick niet allemaal werden benut. Uiteindelijk waren we goed aan het overspelen en schoten we er toch nog 3 in 1-7 GEWONNEN! Volgende week onze laatste competitie wedstrijd thuis tegen Rohda Raalte om 13.00 uur.

DETO MO15-1 - USV MO15-2 (0-3)

Het is Zaterdag 1 december om 9:30 uur: DE topwedstrijd van het seizoen, namelijk de nummers 1 tegen elkaar, want we stonden allebei met 21 punten bovenaan ! Dus hoezo: spanning op de wedstrijd ! Dit was de wedstrijd om het kampioenschap ! De meiden waren er klaar voor en zaten te trappelen in de kleedkamer bij Deto, maar toch wel redelijk ontspannen, want er werden Sinterklaas liedjes gezongen, hoezo zenuwen? Vooraf de meiden goed voorbereid en gewaarschuwd voor een aantal speelsters van Deto. Vanaf de aftrap zaten de USV meiden er bovenop, waardoor we veel in balbezit kwamen en goed aan het voetballen waren. Het hele team ging er voor en op elke positie werd door beide partijen hard geknokt voor elke bal. Maar we waren toch de bovenliggende partij qua kansen en dat resulteerde in de 22e minuut in een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Loïs. Toen waren ze los en gingen ze nog beter voetballen , waardoor een mooie 0-2 viel door een schot met het rechter “chocolade” been van Merle! Deto was nog aan het bijkomen van de schrik en voordat ze het wisten hadden ze de 0-3 al om de oren, door goed doorzetten en een doelpunt van Sophie. In de rust even de meiden een hele dikke pluim gegeven en gewaarschuwd, dat ze er nog niet zijn ! En dat klopte ook wel, want Deto ging volle bak druk zetten, om de wedstrijd toch nog spannender te maken, dan die al was. Maar Lara stond haar mannetje in het doel en voorkwam door een knappe redding de 1-3. In de 2e helft kreeg Deto nog een penalty, maar Lara keek die bal strak naast….oftewel : die schoten ze naast. Daarna had Deto nog een enkele kans, maar de USV meiden knokte weer als een heel hecht team en knokte voor elkaar. Het was vandaag een supermooie wedstrijd om te zien, ook voor de meegereisde extra supporters, dank hiervoor!!!  Verder was de 2e helft iets minder qua aanval, als team stond het weer als een huis, wat resulteerde in deze mooie overwinning. Supergoed gedaan meiden. Volgende week de laatste wedstrijd (thuis) van het seizoen en bij winst zijn wij kampioen !!! Dus kom ons supporten op 8 december, de meiden hebben dat verdiend !!!

USV JO17-1G – SJO JCO JO17-5 (8-2)

Geen verslag ontvangen.

SJO FC Dalfsen JO19-2 - USV JO19-1 (2-3)

In de kou wist USV nipt te winnen van Dalfsen. Gelukkig was er spanning in de wedstrijd, want van het spel zelf kregen de toeschouwers het niet bepaald warm. De eerste helft had USV moeite met de 1-4-4-2 formatie van Dalfsen en creëerde daardoor te weinig. Verdedigend was het daarin ook erg ongelukkig. Bij de 0-1 werd de bal niet goed weggewerkt en werd deze met wat geluk over Frank Kooiker bij de 2e paal binnen geschoten. Het 2e doelpunt van Dalfsen zagen zij zelf niet eens aankomen. Frank Kooiker stond paraat om de bal op te pakken, maar Bryan Keizer schramde de bal nog net de tegengestelde hoek in. Ondanks deze start bleven de mannen hun inzet tonen en beloonde het met de enige uitgespeelde goal van de wedstrijd. De naar voren gestuurde Julian Bijker zette de bal mooi voor, waaruit Tim Slagter de bal goed tegen de touwen knikte. Rusten met 1-2 en iedereen wist dat er nog genoeg te halen viel. In de tweede helft werd er vooral veel gewonnen op inzet en strijd. De wissels brachten nieuw leven en verse kracht in het team. Stefan Klein was met zijn harde werken de gelukkige van deze avond. Bij de 2-2 zette hij de keeper goed onder druk die de bal niet goed kon wegkrijgen en via Stefan Klein in eigen goal belandde. Na een makkelijke handsbal van Dalfsen kon Stefan Klein zijn stempel nogmaals drukken op deze wedstrijd. De keeper ging de verkeerde hoek in en Stefan benutte de penalty keurig, 2-3. Door de winst van JCLE hebben de heren helaas geen kans meer op het kampioenschap, maar aankomende zaterdag gaan de mannen van USV plek 2 proberen veilig te stellen. Thuis moet er dan gewonnen worden van Lemelerveld.

Tot volgende week!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!