USV was strijdtoneel van voorronde Rabo FIFA Challenge.

Vrijdag 30 november was het clubgebouw van USV het decor van de 1e voorronde van de Rabo FIFA Challenge. Dit E-voetbaltoernooi wordt georganiseerd door Rabobank Vaart en Vechtstreek. Om 19.00 uur was de zaal goed gevuld met deelnemers en publiek.

Na een welkomstwoord en een toelichting van de regels en het speelschema, ging het toernooi van start. Na een rustig begin nam de spanning met de finales in zicht snel toe. Confrontaties tussen spelers van USV, sv Nieuwleusen en sv Dalfsen, zorgden bovendien voor een derbysfeer bij de toeschouwers. Met het nodige gratis fruit werd iedereen scherp gehouden. De winnaar werd uiteindelijk Koen Dunnink. Hij klopte in de finale Mathijs Wildeboer, de regerende kampioen E-voetbal van USV. De bronzen plak was voor Twan Klein. Dit trio, aangevuld met de overige toppers van deze voorronde,  plaatsten zich voor de grote finale. Die wordt gehouden op donderdag 27 december vanaf 14.00 uur bij HHC in Hardenberg. Dan is ook Tony Kok aanwezig. De E-speler van PEC Zwolle verzorgt een demonstratie. De deelnemers aan de voorronde bij USV krijgen in deze ‘grande finale’ concurrentie van de beste E-voetballers van de 2 overige voorrondes. Die worden de komende tijd gespeeld in Gramsbergen en Ommen.

Een dag na deze finale kunnen de E-voetballers weer terecht bij USV. De ‘USV Open’ begint vrijdag 28 december om 16.00 uur met de jeugd tot en met 15 jaar. Om 20.00 uur zijn de ouderen aan de beurt. Inschrijven kan via deze website.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!