Heerlijk avondje bij USV.

 
Waar pakjesavond is aangebroken hadden de Sint en zijn pieten al eerder een bezoekje gebracht aan sportpark Hulsterlanden.
 
We schrijven donderdagavond 29 november 2018. Op sportpark de Hulsterlanden heerst een ietwat gespannen sfeer. Wat is er toch aan de hand? Plusminus 50 kinderen van de kabouters, JO7, JO8 en JO9 arriveren. Ze zijn druk en gespannen. Er staat duidelijk iets te gebeuren…..En dan opeens is het duidelijk. Uit het niets verschijnen er een aantal pieten die de kinderen meenemen om spelletjes te doen. Kadootjes stapelen en ze in de schoorsteen gooien. Maar ook een parcours over (denkbeeldige) daken en tussen schoorstenen door. Tijdens deze activiteiten liepen er maar liefst 7 pieten rond die de kinderen hielpen en natuurlijk zo af en toe pepernoten uitdeelden. Na de spelletjes even een welverdiende pauze met ranja en een lekkere speculaaspop die de kinderen zelf mochten versieren.
 
Toen was het spannendste moment daar: De aankomst van de Sint. Onder luid gezang werd de goedheiligman verwelkomd. Na een vragenvuur van beide kanten was het tijd voor kadootjes. Alle kinderen kregen een tafelvoetbalspel en een zakje pepernoten. Tijdens "het dag Sinterklaasje" nam de Sint afscheid van USV en vertrok naar zijn huis hier in Nederland om zich voor te bereiden op pakjesavond.
 
Namens de Sint en zijn Pieten een dank je wel aan alle kinderen van USV en de grote mensen die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Tot volgend jaar!
 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!