Zondag 16 december: muzikale afsluiting van het kalenderjaar 2018

1819 HeinZondag 16 december vindt de laatste thuiswedstrijd van USV 1 plaats in 2018. Na afloop van deze wedstrijd, te weten USV – VENO, zal in de kantine het sportieve kalenderjaar 2018 muzikaal afgesloten worden met een optreden van Hein Migchelbrink. Hein is de voormalige frontman van “The Spitfires”, het destijds roemruchte en veelgevraagde showorkest uit de Achterhoek.
Op internet staat o.a. de volgende typering van Hein te lezen: “Hee is altied te kennen an zienen alderbastend groten board, zienen hood, en ziene zwatte kleare”.

Samen met zijn kompaan, DJ Harco, zal Hein voor een daverende afsluiting van het sportieve kalenderjaar 2018 zorgen. Een gezamenlijk initiatief van USV en de Supportersvereniging USV.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!