USV kijkt verder naar voren.

USV ziet voor de komende jaren de nodige kansen voor groei, behoud van identiteit  en duurzame oplossingen. Dit meldde voorzitter Michiel Smudde zaterdag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de blauwwitten.

De visie op weg naar het 100-jarig bestaan in 2030 wordt verankerd in een beleidsstuk dat komend voorjaar aan de leden wordt gepresenteerd.  Inclusief de bijbehorende investeringsbegroting. Dichterbij is de mijlpaal van de 90e verjaardag in 2020. Achter de schermen wordt al volop gewerkt aan een passend jubileumprogramma.

De voorzitter roemde nog maar eens de rol van de vele vrijwilligers bij USV. Toch is er nog steeds een aantal ‘witte vlekken’ die om directe invulling vragen.  Voor de komende periode wordt  dit dan ook een belangrijk speerpunt. “We gaan niemand verplichten, maar we zullen mensen wel nadrukkelijker dan ooit vragen of ze iets voor de club willen doen.”

Michiel Smudde toonde zich teleurgesteld over het mislukken van het project om met de verlichting van de velden over te schakelen op LED verlichting. De Dalfser voetbalclubs zagen mogelijkheden en hebben er veel tijd en energie in gestoken. “Maar uiteindelijk kwam het voor ons als clubs nooit tot een aanvaardbaar resultaat. Erg jammer.”

Op sportief vlak was er applaus was voor de meiden O-15. Zij werden kampioen van de najaarsreeks en zullen straks in de 1e klasse spelen. “Het is voor USV een primeur dat een meisjesteam gaat acteren op dit niveau. In deze kwaliteitsontwikkeling past ook dat een tiental jeugdtrainers van USV de komende maanden wordt opgeleid door de KNVB.”

Qmusic naar Combi 2019

Grote evenementen werpen hun schaduw vooruit. Combitoernooi organisator David Tas meldde tijdens de nieuwjaarsreceptie dat de muzikale uitsmijter van de komende editie wordt verzorgd door de dj’s van Qmusic. Vooral ook bekend van het populaire ‘Het Foute Uur’. “Het is de 35e Combi en daarom willen we graag extra uitpakken. Met Qmusic hebben we een aanprekend affiche voor een spetterend Combifeest. Dus zaterdag 15 juni kun je alvast noteren.”

  

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!