USV oefent zaterdag bij MSC (zat).

 1819 MSC elftal

Na een korte winterstop  heeft USV deze week de training hervat. Komende zaterdag staat de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar op het programma. Dan oefent USV in Meppel tegen de zaterdagtak van MSC. Prestatievoetbal op zaterdag bestaat nog niet zo heel lang bij deze traditionele zondagclub. In het seizoen 2016/2017 werd met een 3e plaats een succesvol debuut gemaakt in de 5e klasse Noord. Vorig seizoen resulteerde een 2e plaats achter kampioen Sneek zelfs in promotie. In de finale van de nacompetitie werd Ternaard met 3-1 geklopt en was het feest voor het team van huidige USV trainer Yves Heskamp. Op dit moment bezet MSC (zat) plaats 11 in de 4e klasse. Wel met een ruime voorsprong op nummer laatst Borger. Op sportpark Ezinge aan de Ezingerweg in Meppel wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!