KNVB zet streep door wedstrijden van komend weekend.


afgelast

De KNVB heeft voor de districten Noord (USV 1 en USV 3) en district Oost (alle overige teams van USV) voor zowel zaterdag als zondag de wedstrijden afgelast. Dit vanwege de sneeuw en de vorst.

Voor USV 1 is er voor zondag nog wel een schaduwwedstrijd geregeld. Thuis tegen Wacker De Wijk. Maar de kans is minimaal dat deze wedstrijd doorgang kan vinden. Houd hiervoor deze site en Twitter in de gaten.

In dat geval biedt USV nog een ander alternatief voor de voetballiefhebbers. De klassieker Feyenoord- Ajax begint om 14.30 uur en is te volgen op meerdere schermen in het clubgebouw.


U
SV alweer 3 wedstrijden meer dan aantal concurrenten.

Zoals wel vaker waren de velden tijdens de winterstop prima bespeelbaar, maar ging het afgelopen weekend tijdens de herstart pas echt winteren. USV kwam wel in actie omdat Gorredijk beschikt over kunstgras. Maar het merendeel van de wedstrijden in de 3e klasse D werd afgelast. Zodat USV weer fier aan kop gaat in het klassement van meest gespeelde wedstrijden (13). Zo bedraagt de voorsprong op bijvoorbeeld Trinitas al 3 wedstrijden. Vorig seizoen was het al niet anders. Toen liep de voorsprong zelfs op naar 6 wedstrijden. Een ongewenste situatie, die geen recht doet aan een fair verloop van de competitie. Op de zondagen 24 februari en 3 maart kunnen de achterliggers een inhaalslag maken. USV komt dan 2 weken achtereen niet in actie

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!