USV gelijk tegen Wacker (1-1). Zondag thuis tegen Mildam.

Zo sta je op donderdag tot je enkels in de sneeuw. Zo speel je op zondag toch nog een oefenwedstrijd tegen Wacker De Wijk. Het duel tegen de ploeg van oud- trainer Theo van ’t Zand was voortdurend in balans. Voor rust rust werd er niet gescoord. Wel raakten  beide ploegen de lat. Het na rust sterk verjongde USV kwam een kwartier voor tijd op achterstand. Doelman Frank Kooiker was kansloos op de fraaie halve omhaal van Frank Hooyer (0-1). Diep in blessuretijd kwam USV  langszij. Leon Kooiker werd onderuit gehaald en benutte zelf de strafschop (1-1).  Meteen de eindstand want er werd niet meer afgetrapt. Zondag gaat het weer om de punten. USV krijgt op sportpark Hulsterlanden subtopper Mildam op bezoek. Aanvang 14.00 uur.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!