Het USVerkleedfeestje een ‘pakkend’ succes!

USV werd op 15 januari  89 jaar oud. Sinds  de oprichting van de club van blauwwitten is de verjaardag reden voor een feestje. En dit keer niet zo maar een feestje, maar een heus verkleedfeestje. Thema? Kom verkleed als iets wat begint met de letter U, S of V. Laat je fantasie erop losgaan en je kan eindeloos ideeën opdoen om verkleed te gaan. En dat heeft de organisatie geweten.

Een kleine greep uit het USV-assortiment: we hebben mensen verkleed gezien als Stoplichten, Vikingen, Sjeiks, Sexy Voetballers, Sexy Voetbalvrouwen, Schotten en ga zo maar door. Er was zelfs een heuse Veearts aanwezig. Dus mocht iemand het hondsbenauwd krijgen in het pak, dan was hulp snel ter plekke.

Het feest barstte los rond een uur of tien in café De Brouwerij. R&D DJ, Het duo dat eveneens de muziek verzorgde op de 88e verjaardag van USV, had geen minuut nodig om de aanwezigen op de dansvloer te krijgen. Er werd van alles gedraaid door de heren DJ’s. Van meedansers tot meezingers. Gelukkig vloeiden de drankjes rijkelijk om de keel te blijven smeren.

Het feest ging uiteindelijk tot in de late uurtjes door. Toen het licht eenmaal aanging was bij iedereen duidelijk dat het weer een fantastische USV avond was. Zeker gezien het grote, en nog steeds groeiende, aandeel van de jeugd (m/v). Onze dank gaat uit naar café De Brouwerij voor de gastvrijheid en R&D DJ voor de gastblijheid.

Volgend jaar wordt USV 90 jaar en ook dan zal er een mooi feest georganiseerd worden. Hoe, wat, waar en wanneer horen jullie vanzelf.

Namens de organisatie, Sander Schaeffer.

Gelukkig waren deze Vikingen 'goedgemutst'.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!