USV en Mildam volledig in balans (0-0).

Een eerste glimp van de voorjaarszon en 2 ploegen die vooruit wilden en volledig aan elkaar gewaagd waren. Ondanks het gemis aan doelpunten had het publiek een leuke middag op sportpark Hulsterlanden.

Voor rust zagen beide keepers om beurten een paar gevaarlijke inzetten rakelings voorlangs gaan.

Doelman Peter Hoekstra van Mildam in het nauw.  

Ook na de onderbreking bleef het duel in evenwicht. De aan elkaar gekoppelde  smaakmakers Leon Kooiker en Stijn Rijlman gaven elkaar geen duimbreed toe. Iedereen wist: een doelpunt zou de winst betekenen. Eerst was Mildam dichtbij. USV doelman Martijn Scheper moest ver van huis om een Friese counter te onderscheppen. Waarna USV trainer Yves Heskamp met een paar wissels alsnog de winst probeerde te forceren. De aanvallende  durf werd in de attractieve slotfase bijna beloond. Leon Kooiker stuitte op de degelijke doelman Peter Hoekstra, Dennis van der Veen was met de klok op 90 nog heel dichtbij en diep in extra tijd had USV ronduit pech toen een klutsbal via de onderkant van de lat het veld weer insprong. Waardoor alles bleef zoals het was (0-0). Zondag gaat USV op bezoek bij middenmoter DIO Oosterwolde. Aanvang 14.00 uur.

Tekst: Ben Schuurman.
Foto: Peter Meijerink.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!