USV bedankt de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek voor hun stem!

Dat de leden van USV de club een warm hart toedragen blijkt wel uit het feit dat meer dan de helft van onze leden zich ook belangeloos inzet voor de club. Als vrijwilliger dragen zij ieder op eigen wijze een steentje bij aan het succesvol vervullen van de bij een voetbalclub voorkomende werkzaamheden. De afgelopen maanden hebben de leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek mogen stemmen voor de Raboclubkas actie. Vele lokale vereniging konden stemmen krijgen, elke stem vertegenwoordigd een deel van de maar liefst € 175.000,- die uitgereikt werd door de Rabobank aan de 350 verenigingen die zich hiervoor hadden aangemeld. Veel leden van de Rabobank blijken USV ook een warm hart toe te dragen, wat er toe heeft geleid dat wij als USV afgelopen woensdagavond in ons eigen mooie clubhuis een cheque van maar liefst € 952, 13 in ontvangst mochten nemen! Dit maakte de toch al feestelijke avond nog feestelijker. Dit mooie bedrag gaan wij besteden aan elektrisch oprolbare wanden langs ons Henk Wink court, zodat deze in de wintermaanden ook goed gebruikt kan worden.

Rabobank Vaart en Vechtstreek had alles uit de kast gehaald om van de uitreiking van de clubcheques een feestelijke happening te maken. Het clubhuis van USV deed dienst als feestlocatie. De in grote getalen toegestroomde deelnemers werden door de medewerkers van de Rabobank hartelijk ontvangen. Barvrijwilligers van USV voorzagen de 165 toegestroomde gasten van koffie, taart en een drankje. Buiten stond er een foodtruck waar de gasten een heerlijke puntzak friet konden halen. De avond werd muzikaal omlijst door de Vechtboertjes. Om negen uur werden gezamenlijk alle cheques geopend en leken de deelnemers meer dan tevreden met de behaalde resultaten.

Mocht u een bankrekening hebben bij de Rabobank en volgend jaar ook uw stem uit willen brengen, dan kan dat. U dient zich dan aan te melden als lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Onderstaande link brengt u naar de juiste pagina. U krijgt dan volgend jaar een code toegestuurd waarmee u kunt inloggen om uw stem uit te brengen.
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/vaart-en-vechtstreek/uw-lidmaatschap/

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!