Aanloop tot ontknoping in 3D Noord is begonnen

Een rij van in totaal 9 inhaalwedstrijden moet ervoor zorgen dat alle clubs in 3D Noord op zondag 12 mei met het gelijke aantal van 23 gespeelde wedstrijden aan de slotserie van het seizoen beginnen.

Donderdagavond 25 april werd hiermee een begin gemaakt.

Havelte- Steenwijker Boys 3-2. Volgens insiders een gunstige uitslag voor de competitie. Havelte verkleinde door de zege de achterstand op de Boys tot 1 punt. Daardoor kunnen beide ploegen rechtstreekse degradatie nog steeds ontlopen. En zullen dus volop blijven strijden voor de punten. In elk geval is zeker dat óf Havelte óf Steenwijker Boys als nummer 13 van 3D nacompetitie gaat spelen.
1819 Hav StwB
Havelte hield donderdagavond zicht  op handhaving door concurrent Steenwijker Booys met 3-2 te kloppen.

Dwingeloo- Oldeholtpade 5-1. Hiermee deed Dwingeloo goede zaken voor de 2e periode. De ploeg heeft nog 1 wedstrijd tegoed. Op 5 mei tegen THOR. Winst volstaat dan. De buit is ook binnen als nummer 2 VENO komende zondag in de kampioenswedstrijd tegen Mildam punten morst.

Vrijdag 26 april:

Read Swart- THOR. Duel voor de 2e periode. Beide ploegen hebben nog punten nodig om definitief afstand te nemen van nacompetitieplaats 12 op de ranglijst.

Zondag 28 april:

Trinitas- DIO. Duel voor de 2e periode. Ploegen zonder zorgen. Trinitas stond laag op de ranglijst maar is de laatste weken als een komeet omhoog geschoten. Beide ploegen zouden nog een brug kunnen slaan naar plaats 4 op de ranglijst. In sommige competities geeft deze plaats uitzicht op de nacompetitie. Dat ligt in 3D niet voor de hand nu Oldeholtpade na het winnen van de 1e periode is weggezakt naar de middenmoot.

VENO- Mildam. Duel voor de 2e periode. Alleen als VENO wint is het zondag feest in Vollenhove. Anders moet de bijna-kampioen wachten tot 12 mei in Gorredijk. Mildam is 1 van de achtervolgers die in theorie nog langszij zou kunnen komen.

Donderdag 2 mei:

Oldeholtpade- THOR. Duel voor de 3e periode. 1e periodewinnaar Oldeholtpade is aan een slechte serie bezig en nog niet helemaal veilig. Het recht op het spelen van nacompetitie voor promotie zou in het ergste geval hierdoor in gevaar kunnen komen.

Zondag 5 mei:

Dwingeloo- THOR. Duel voor de 2e periode. Dwingeloo zou hier op eigen kracht de 2e periode op het droge kunnen halen.

Mildam- Oldeholtpade. Duel voor de 3e periode. Belang is ook afhankelijk van de verrichtingen van beide ploegen in bovengenoemde duels.

Trinitas- Read Swart. Duel voor de 3e periode. Belang is ook afhankelijk van de uitslagen van bovengenoemde duels.

Zondag 12 mei

Eindelijk weer een volledige competitieronde met onder meer USV- Read Swart.

Complete programma
Nieuwsgierig naar het complete programma? Ook van andere teams van USV? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!