Komend weekend volop voetbal op sportpark Hulsterlanden

USV 1 heeft nog een weekje vrijaf, dat geldt niet voor de andere USV teams. Al op donderdagavond is er de inhaalwedstrijd van USV 3 thuis tegen EMMS. Aanvang 19.00 uur. Zaterdag is er een vol programma op sportpark Hulsterlanden. Dat begint om 8.30 uur met de JO-8 tegen IJVV. Daarna volgt een rij van wedstrijden van de jeugd. Rond de lunch komen de JO en MO-13 aan bod en ook de JO-17 speelt dan een thuiswedstrijd. Om 14.30 uur ontvangt JO 19-1 de jeugdcombinatie uit Dalfsen. Een kwartier later begint MO-17 tegen Lemelerveld.

Ook zondag 5 mei (Bevrijdingsdag) wordt er gevoetbald. Om 10.00 uur begint USV 3 aan de 2e klus in korte tijd. Nu is Zuidwolde de tegenstander. Ook om 10.00 uur speelt USV 2 tegen Raalte. USV liet afgelopen zondag in Wijhe zien geen naweeën te hebben van Koningsdag en won met maar liefst 1-8. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft de ploeg 5 punten achterstand op koploper Ulu Spor. Omdat de Zwollenaren nog bij USV op bezoek moeten, is de kans op de titel nog niet verkeken.

Compleet wedstrijdprogramma
Nieuwsgierig naar alle programma’s voor komend weekend en verder? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of ook makkelijk: download de voetbal.nl app.

1819 sportpark Hulsterlanden

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!