Wedstrijdverslagen jeugd 4 mei 2019.

USV JO8-1 - Go Ahead Kampen JO8-2 (6-7) halve finale beker gespeeld op 20 april

Onder schitterende omstandigheden stond zaterdag de halve bekerfinale tegen Kampen op het programma. Vooraf was bij iedereen (spelers en de fans) al een beetje spanning merkbaar… hopelijk niet te veel. Zelfs was er een camera aanwezig om de wedstrijd op te nemen. Misschien wel door de spanning begonnen we niet goed en stonden we al snel achter. Kampen was gewoon beter en bij ons lukte het samenspel niet goed. Bij rust stonden we 2-4 achter. Een echte peptalk was nodig en dat hielp!! De jongens herpakten zich goed en met veel inzet kwamen we tot 6-5. Wat een veerkracht. Nog drie minuten op de klok………….6-6………het zal toch niet he, en ja hoor 6-7 in bijna de laatste minuut. Ow wat jammer dit, maar Kampen was over de hele wedstrijd al met al beter. Gefeliciteerd ! Maar jongens van USV wat hebben jullie deze bekerronde goed gespeeld ! Super trots.

WVF JO8-2 - USV JO8-1 (9-6)

JO8-1 met 9-6 verloren van WVF, de tegenstander kwam goed uit de startblokken en wij liepen steeds achter de feiten aan. Opstelling wat aangepast met Jesse voorin, wat meer kansen en doelpunten opleverde. Volgende week weer tegen Kampen thuis.

USV JO8-2g - IJVV JO8-5 (10-6)

Afgelopen zaterdag mochten de spelers van USV JO8-2 aantreden tegen IJVV. De uitwedstrijd was nipt gewonnen dus we stonden op scherp. IJVV ook, de psychologische oorlogsvoering begon al bij het opkomen van het veld. USV liet zich niet van de wijs brengen en liep al snel uit naar een 3-0 voorsprong. Aan het eind van het derde kwart werd het nog even spannend omdat IJVV terug kwam tot 7-6 maar na een peptalk in de time out pakten de USV‘ers het weer goed op. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 10-6 uitgespeeld.

’t Harde JO9-1 - USV JO9-1g (4-4)

Jo9-1 heeft vanmorgen in alle vroegte in een doelpuntrijk duel met 4-4 gelijkgespeeld bij SV ‘t Harde. In de eerste 10 minuten had ‘t Harde duidelijk het beter van het spel. De tactiek van afstandsschoten en doorjagen op de keeper leverde een 2-0 voorsprong op voor de thuisploeg. USV kwam echter gaandeweg beter in de wedstrijd. Er werd goed kort verdedigd en door snel en zuiver te passen duurde het niet lang voordat de 2-1 (Joris) een feit was. Chloe, weer helemaal terug van haar blessure, gooide er een mooie schaarbeweging in! In de tweede 10 minuten kwam USV op 2-2 (Niels) en schoot Sarah bijna in de kruising (met rechts!). Na de wissel van speelhelft was USV de baas op het veld. Via een Koemanachtige vrije trap 2-3 (Roan) en een lob 2-4 (Joris) liep USV verder uit. De laatste 10 minuten waren weer voor ‘t Harde. Tijn K. was vandaag te gast als keeper en verrichte nog een paar hele knappe reddingen. Al met al een terechte uitslag van 4-4!

WVF JO9-4 - USV JO9-2 (8-2)

Vandaag helaas een nederlaag wel goed gevoetbald vanuit de positie, goed overgespeeld, helaas af en toe een beetje pech. Tijn en Levi hebben voor ons gescoord, uitblinker was vandaag Stijn, verdedigend en opbouwend klasse gespeeld.

USV JO10-1g - Rohda Raalte JO10-5 (4-19)

Geen verslag ontvangen.

USV JO12-1 - DETO JO12-1 (5-2)

Vanmorgen een wedstrijd waarvan de jongens dachten de winst al binnen te hebben voordat er een bal aangeraakt was, ondanks de wijze woorden van de leiders dat een wedstijd pas gewonnen is als er doelpunten in het juiste doel vallen. Dat dit niet de juiste instelling is om aan een wedstrijd te beginnen ondervonden we al snel. Deto speelde verrassend goed en maakte het ons met name in de eerste helft vrij moeilijk. Na de 1-0 voorsprong kwam Deto al snel op de 1-1, na de 2-1 kwam Deto ook weer op 2-2. Gelukkig kwam het besef dat er toch echt geknokt moest worden en konden we uiteindelijk 3 punten in onze zak steken. Zo zie je maar weer dat een balletje raar kan rollen en dat van tevoren uitgaan van winst verre van een garantie is.

USV JO13-1 - SVI JO13-3 (0-6)

Na een paar weken geen wedstijd, eindelijk weer aan de bak. Vandaag thuis tegen SVI. Een pittige wedstrijd tegen de nummer 2. Al snel bleek dat SVI een maatje meer was en dat USV helaas niet helemaal bij de les was. Ondanks een paar hele kleine kansjes toch al snel achter met 0-4 door een paar weggevers. In de pauze een korte peptalk. Winst zat er niet meer in maar wel de boodschap om beter gezamenlijk te gaan spelen. Door het betere spel van SVI bleek dit lastig. SVI wist nog 2 x de doellijn te passeren. Eindstand 0-6.

JCLE JO13-2g - USV JO13-2 (7-2)

vandaag een uitje naar Slagharen De jongens wilden gelijk op de achtbaan en hadden geen voetbal in gedachten. Misschien wat te makkelijk aangegaan. Vrij snel op 1-0 voor Slagharen. Kort voor de rust de gelijkmaker van onze kant. Na de rust zakten we wat in (lag misschien aan de limonade?) en bleef JCLO vrij constant actief de bal zoeken. Na korte tijd stond het 3-1. Hierna kregen we de gelegenheid de aansluiting te maken 3-2. Helaas bleven we iets onder ons kunnen presteren. Toch heel goed gespeeld en niet de kop laten hangen. Wel te veel pingelen en niet genoeg overspelen. We speelden beter dan JCLE. Zij waren wat fanatieker. Uiteindelijk werd het 5-2 als ik me niet vergis. Wel goed gespeeld!! Toppers.

USV MO13-1 - HMC MO13-1 (1-9)

Vandaag speelden we tussen de buien door tegen HMC uit Hattem. Zij waren een maatje te groot (letterlijk en figuurlijk). Vanaf de aftrap kwamen we op achterstand en we keken al heel snel tegen een 0-3 achterstand aan. Toch werd er bij balbezit nog goed gevoetbald. We gingen de rust in met een 0-5 achterstand. In de rust 2 doelen geformuleerd voor de 2de helft; scoren en geen extra tegendoelpunten. Nou, daar gingen de meiden voor. Met leuk voetbal en veel inzet leek het alsof de doelstellingen behaald konden worden. We scoorden de 1-5. 1ste doel behaald. Lang kregen we ook geen tegendoelpunt, maar helaas konden we dit niet vol houden. Uiteindelijk 1-9. Goed gewerkt, maar helaas verloren. Volgende week uit naar CSV.

SJO JCHW JO15-1 - USV JO15-1 (2–5)

Vol goede moed vanmorgen op weg naar Hoonhorst, de nr. 3 in de competitie. Wij, de nr. laatst, met 1 punt. Door goed voetbal gewonnen met 5-2!! Toppers, ik ben trots op jullie. Volgende week geen wedstrijd, 18 mei uit naar JCLE.

Heino JO15-4 - USV JO15-2 (2-8)

Geen verslag ontvangen.

Mariënheem JO15-1g - USV JO15-3 (4-1)

Geen verslag ontvangen.

JVC Dedemsvaart MO15-1 - USV MO15-1 (0-8)

Overwinning nummer 7! Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, het niveauverschil was veel te groot en met hulp van de wind stond het in de rust al 0-6. In de tweede helft met de wind tegen en wat verdedigende aanpassingen bij de tegenstander was het een stuk moeilijker om kansen te creëren. Volgende week spelen we thuis om 13.00 uur tegen de koploper v.v. Hellendoorn. Hellendoorn heeft nog geen verliespunten en een beter doelsaldo waardoor we alleen bij een overwinning nog kunnen aanhaken voor de strijd om het kampioenschap. Kortom we kunnen wel wat support gebruiken!

USV MO15-2 - Rohda Raalte MO15-2 (3-4)

Vanochtend mochten de meiden tegen een naaste concurrente spelen. Dus er was wat te verdienen vandaag. Met een mooi zonnetje erbij mochten ze op het hoofdveld spelen. De USV meiden kwamen goed uit de startblokken, maar de kansen wilden er maar niet in en met de eerste de beste aanval van Rohda Raalte stonden we opeens met 0-1 achter. Niet getreurd, nog genoeg tijd om dit te herstellen. En dat gebeurde ook door goed doorzetten van Lisanne, waardoor Lotte de 1-1 kon intikken. Maar we waren niet scherp, want meteen vanaf de aftrap kregen we al weer de 1-2 om de oren! Maar de schouders gingen er onder, want 2 minuten later was het alweer 2-2 door een mooie solo van Sophie. In de rust even een kleine preek, want we waren veel te angstig in de eerste helft en vergaten de doelkansen te benutten. In de 2e helft speelde de harde tegenwind ons niet echt in de kaart en werd het voetballen wat lastiger, maar kregen we weer diverse kansen, maar de bal wilde er maar weer niet in. Maar helaas kregen we wel weer 2 goals om de oren, waardoor het wel heel lastig werd om te winnen. Toch scoorde we vlak voor tijd, na een goede voorzet van Tirza de 3-4 door een kopbal van Lotte, maar helaas was er niet veel tijd meer, om er nog een gelijkspel uit te slepen!

Toch een dikke pluim voor de inzet van de meiden !!!

USV JO17-1g - SJO JCHW JO17-2 (4-2)

Geen verslag ontvangen.

USV MO17-1 - Lemelerveld MO17-1 (2-1)

Een heerlijke wedstrijd welke door beide ploegen met verve werd gespeeld. Elkaar niets gunnen en strijden tot de bal weer in bezit was van wie dan ook. Bij de rust nog 0-0. Na rust een iets meer aandringend USV wat uiteindelijk een doelpunt opleverde van Lotte. Nadien een gelijk opgaande strijd totdat een snelle uitval en snelheid van Nicole werd beloond door een doelpunt van haar 2-0. De laatste 10 minuten was chaos bij USV. De strijd was nog niet gelopen en de tegenpartij scoorde 2-1. het was nipt, maar de overwinning was binnen. Jammer dat Lisa met een naar het zich laat aanzien ernstige enkel blessure de strijd moest staken.

USV JO19-1 - FC Dalfsen JO19-2 (2-1)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!