Combitoernooi 2019: Lustrumeditie met Q-music

Combi 2019De 35e editie van het populaire Combitoernooi bij USV belooft zaterdag 15 juni weer een groots evenement te worden. Zoals meestal bij een lustrum van dit toernooi pakt de organisatie nog eens extra uit om deelnemers en bezoekers een geweldige dag te bezorgen. Dit keer komen de DJ’s van Qmusic naar sportpark Hulsterlanden om Het Foute Uur te presenteren. Het duurt nog een maandje, maar de eerste Combikriebels zijn intussen voelbaar, de fraaie posters zijn geplakt, de vrijwilligers zijn benaderd en het draaiboek ligt klaar om de invulling van deze dag weer tot in de puntjes te regelen.

Loting en voetbalquiz op donderdag 23 mei
De echte voorpret begint op donderdag 23 mei met de LIVE loting voor dit prachtige toernooi. In het clubgebouw van USV rollen vanaf 20.00 uur de balletjes met de namen van de 36 deelnemende teams uit de champagnekoeler. De totstandkoming van de 4 poules is te volgen op een groot scherm en wordt begeleid door presentator Jan Hamers. Na de loting en een korte pauze is het tijd voor de Steven & Joris voetbalquiz. Hersenkrakers van formaat. Iedereen is van harte welkom om deze officiële lotingsavond bij te wonen en aansluitend mee te doen aan de voetbalquiz.

Zaterdag 15 juni: Matchday!
Op de toernooidag zelf is er voor elk wat wils op sportpark Hulsterlanden. Niet ontbeten? Geen probleem. Er zijn heerlijke belegde broodjes van Bakker Timmer verkrijgbaar. En vanzelfsprekend brandt vanaf lunchtijd op het terras de barbecue van de supportersvereniging van USV. Power Force show events uit Zwolle zorgt de hele dag voor de muziek en Qmusic geeft met Het Foute Uur ongetwijfeld nog een extra zetje aan de feestelijke sfeer.

Volop vermaak voor de kinderen en voor…
Ook aan de kinderen wordt tijdens het Combitoernooi gedacht. Kinderdagverblijf ‘Winkies’ verzorgt een speciale kindermiddag met leuke bezigheden. Wie wat ouder is en niet bang is voor een nat pak kan een verfrissende schuiver maken op de buikglijbaan.

Wie wint Combi 2019?
Meervoudig winnaar ’t Vazel maakte vorig jaar een verrassende comeback en is titelhouder. Welk team mag dit keer de grote beker in ontvangst nemen? Kom kijken. Want één winnaar is hoe dan ook bekend. Dat is het publiek. Omdat er deze dag weer heel veel te zien en te beleven is bij USV

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!