Wedstrijdverslagen en uitslagen jeugd dd 11-05-2019

USV JO8-1 – Go Ahead Kampen JO8-2 (5-4)

Vandaag weer een topper op het programma, Kampen. De vorige wedstrijd (voor de halve finale baker) tegen Kampen verloren we nipt dus we waren gebrand op revanche. Vandaag gastscheidsrechter Roelof voor de match. We hadden goede inzet maar door een harde bal recht op onze keeper Meroy zijn buik kwamen we achter. Bas bood zich aan als doelman zodat Meroy weer op krachten kon komen. Helaas zag Bas ook een bal langs zich heen gaan. Daarna kwam Meroy weer terug. We kwamen niet aan overspelen toe ondanks de wil…..na rust 1-4 achter. Maar zoals vaker ging het knopje om en begon de inhaalrace. We gingen veel beter overspelen en Jesse pakte menig bal af waardoor Kampen sterk onder druk kwam. We begonnen te scoren en kwamen terug tot 4-4. Alle spelers, Meroy, Bas, Jesse, Twan, Lucas, Figo en Tom pepten elkaar op en sleepten de overwinning in de laatste minuten uit de wedstrijd 5-4. Klasse jongens!

‘s Heerenbroek JO8-2 – USV JO8-2 (4-9)

Vanaf de eerste minuut werd er goed overgespeeld en prima afgerond. De goals van de tegenstander waren cadeautjes omdat het allemaal iets te makkelijk ging. Al met al een prima revanche van een eerdere 4-5 nederlaag.

USV JO9-1G – ESC JO9-2 ( 4-5)

Geen verslag ontvangen.

USV JO9-2 – ZAC JO9-2 (1-3)

Ondanks de 3-1 verlies vandaag een zeer goede wedstrijd gespeeld de nadruk lag op het positiespel en dat werd zeer goed uitgevoerd wat resulteerde in een veldoverwicht vooral in de eerste helft hadden we afstand moeten nemen. Marijn opende de score voor ons daarna kregen we helaas nog drie doelpunten tegen en misten we nog een paar keer in kansrijke positie. Klasse gedaan op naar de volgende wedstrijd.

ZAC JO10-5 – USV JO 10-1G (9-6)

Een leuke gelijk opgaande wedstrijd, waarin ZAC net iets meer geluk had in de afwerking.

SVV’56/Kloosterhaar JO12-1 – USV JO12-1 (0-17)

Het doel van vandaag, winnen en het doelsaldo opkrikken. Missie geslaagd! Ondanks de vele doelpunten was het een mooie wedstijd om naar te kijken, alle jongens deden keihard hun best en er werd geweldig over gespeeld. We draaien mee in de top 3 en maken zelfs nog kans om kampioen te worden. Als de jongens zo blijven spelen als vandaag dan zal het niet aan de inzet liggen!

SJO FC Dalfsen JO13-2 – USVJO13-1 (7-1)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13-2 – HHC Hardenberg JO13-5 (1-9)

Ondanks een heel goed begin, na een minuut of 10 met 1-0 voor, kwam de tegenstander net voor de rust met 1-1- en daarna 1-2 terug De jongens vochten als leeuwen, kwamen bij deze tegenstander een beetje adem tekort aan het eind van de wedstrijd. Ze speelden uitstekend, praatten met elkaar, gaven elkaar duidelijke signalen. Mooie combinaties. We kunnen trots zijn op deze jongens!

CSV’28 MO13-1 – USV MO13-1 (3-1)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15-2 – WHC JO15-4 (5-3)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15-3 – SDOL JO15-1 (3-5)

Geen verslag ontvangen.

USV MO15-1 – Hellendoorn vv MO15-1 (1-2)

De opdracht vooraf was duidelijk. Alleen door een overwinning konden we mee blijven doen om het kampioenschap. En dit was duidelijk te zien in het veld, we speelden de beste 30 minuten van dit seizoen, we gaven niets weg en creëerden twee grote kansen. De eerste kans eindigde op de lat maar de tweede kans werd in tweede instantie fantastisch binnengeschoten door onze linksbuiten. Helaas duurt een helft bij de MO15 35 minuten want de laatste 5 minuten zat alles tegen. De eerste kans van Hellendoorn werd nog gekeerd door de paal, maar uit een corner en een afstandsschot wist Hellendoorn alsnog op voorsprong te komen voor rust. In de tweede helft was de wedstrijd in evenwicht en zag je langzaam de krachten wegvloeien en viel er nauwelijks nog een kans te noteren. De ruststand werd daarmee ook de eindstand en Hellendoorn kan volgende week thuis tegen Dalfsen het kampioenschap binnenhalen. Rest ons de strijd om de tweede plaats in de laatste wedstrijd thuis om 13.00 uur op zaterdag 25 mei tegen Heerde. Ondanks het verlies goed gespeeld MO15-1!

DES MO15-1 – USV MO15-2 (6-2)

De zon scheen vanmorgen boven het akelige gladde kunstgras, dat was eigenlijk het enige positieve van vanochtend, want de wedstrijd was een drama. Na 1 minuut stonden we alweer met 1-0 achter, omdat we niet scherp aan de wedstrijd begonnen. De kopjes gingen meteen naar beneden en als team faalden we compleet in elke poging om maar enigszins te gaan voetballen. Angstig en slordig probeerden de USV meiden er nog iets van te maken, maar het wilde maar niet lukken. Maar als de knop omging liep het opeens als een trein, waardoor we toch opeens een aanval konden opzetten en kansjes kregen. Maar prompt kregen we toen de 2-0 om de oren. Even een kreet het veld in van : kom op meiden, blijf positief, ga eens lekker voetballen en prompt scoorden we meteen de 2-1. Maar we waren nog niet klaar met juichen of we hadden meteen de 3-1 om de oren. Het werd weer zo’n wedstrijd. De geest was er vandaag niet en DES was nou ook niet oppermachtig. Met de rust was het 4-2 en in de kleedkamer even de puntjes op de i, maar de meesten waren al meer bezig met het uitje vanavond in Rotterdam. De eindstand kwam gewoon door ons zelf, gauw vergeten en op naar volgende week !

Lemele JO17-1G – USV JO17-1G (3-7)

Geen verslag ontvangen.

Raalte MO17-1 – USV MO17-1 (4-3)

Geen verslag ontvangen.

ZAC JO19-2 – USV JO19-1 (5-1)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!