Geslaagd Combitoernooi

FC Van het Padje wint Combitoernooi

De 35e editie van het populaire Combitoernooi kende zaterdag een kletsnatte start, maar in de loop van de middag kwam ook de belangrijkste deelnemer aan het toernooi volop tevoorschijn: de zon.     

Het Combitoernooi, ooit opgestart door USV in samenwerking met een aantal plaatselijke aannemers, was met 34 teams weer uitstekend bezet. FC Van het Padje had uiteindelijk de langste adem. In de finale werd Mean Machine opzij gezet. Het team Bijna Winnaar deed zijn naam eer aan en mocht als nummer drie het podium op. In de kleine finale werden de strafschoppen beter genomen dan het verrassend goed presterende team van de Supportersvereniging USV. Er waren nog drie grote winnaars. Elk jaar gaat een gedeelte van de opbrengst van het toernooi naar een goed doel. Vanwege de lustrumeditie werd dit keer nog eens extra uitgepakt. Vertegenwoordigers van De Stichting AU, Taveno en de Ouderensoos De Olmen mochten elk een royale cheque van € 500,- in ontvangst nemen.  Op sportpark Hulsterlanden was er de hele dag vermaak voor jong en oud. De uitsmijter werd dit keer verzorgd door de DJ’s van Qmusic.     

 

Combi vhp

FC Van het Padje winnaar combintoernooi

Combi 2019 goede doelen

De vertegenwoordigers van de 3 goede doelen

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!