Verslag voorjaarsledenvergadering

USV denkt na over uitbreiding

USV groeit nog steeds. Met intussen meer dan 550 leden en komend seizoen opnieuw meer teams bij de jeugd, zorgt dat vooral op zaterdag voor veel passen en meten met de kleedruimte. USV kan nu nog tijdelijk beschikken over een noodunit, maar het bestuur denkt na over een permanente oplossing. Dit meldde voorzitter Michiel Smudde dinsdag tijdens de voorjaarsledenvergadering van USV.

Hij liet de eerste schetsen zien voor een mogelijke aanbouw van 2 verdiepingen op de huidige fietsenstalling. ‘Kersvers van de tekentafel, dus het kan nog alle kanten op’, benadrukte de voorzitter het stadium van de bouwplannen. ‘Los hiervan blijven ook renovatie en onderhoud een punt van aandacht. De dakbedekking en de bestaande kleedkamers staan hierbij hoog op de prioriteitenlijst.

Mogelijk kan dat in combinatie met de nieuwbouwplannen. Ook dat zijn we aan het onderzoeken. In alle gevallen staat verduurzaming voorop. Zo wordt ook nagedacht over extra zonnepanelen.

Verder stond de voorzitter uitvoerig stil bij alle activiteiten die USV ontplooit. Alleen al het lijstje van de maand juni is indrukwekkend. Met een rij aan toernooien en activiteiten. ‘Dit kan alleen dankzij de inzet en het enthousiasme van al die vrijwilligers. Steeds maar weer staan ze klaar voor USV. En vakantietijd of niet, ook als komende maand PEC Zwolle op bezoek komt kunnen we op veel hulp rekenen’, aldus een trotse voorzitter.

Nieuwe penningmeester Sander Eissen debuteerde met goed nieuws over de contributie. Die blijft voor het tweede seizoen achtereen onveranderd.

En intussen is de jubileumcommissie achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen op het 90-jarig bestaan van de club in 2020. Een mijlpaal waar uitvoerig bij stil wordt gestaan. Zonder details prijs te geven, adviseerde voorzitter Smudde de leden nu alvast de data van 15 en 18 januari te noteren.

Michiel Smudde

Michiel Smudde, voorzitter USV

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!