Kort nieuws USV

Ajax wint USV variant van klassieker (3-2)
Op een zonovergoten sportpark Hulsterlanden  was er zondag de USV variant van de klassieker Feyenoord-Ajax. Beide teams strak in de outfit, een professioneel arbitraal trio voorzien van oortjes en spuitbus en volop publiek.  Het duel kon alle kanten op maar werd uiteindelijk met 3-2 beslist in het voordeel van 020. Leon Kooiker scoorde alle goals voor Ajax. Roy Bouwman en Robert Meekhof deden namens 010 wat terug.
Bakertilly wint Accountancytoernooi
Een dag eerder werd op sportpark Hulsterlanden alweer voor de 15e keer het Accountacytoernooi gehouden. Het team van Bakertilly mag de grote wisselbeker een jaar in de prijzenkast zetten.
Zaterdag wordt het Flash/ PLUS Tijs volleybaltoernooi gespeeld op de velden van USV. Waarna op dinsdag 9 juli een punt achter het seizoen wordt gezet met de wedstrijd PEC Zwolle-PAOK Saloniki.
 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!