USV gastheer PEC Zwolle - PAOK Saloniki.


Dinsdag 9 juli, aanvang 19.00 uur oefent PEC Zwolle op sportpark Hulsterlanden tegen de Griekse kampioen PAOK Saloniki. Opvallend is dat beide ploegen precies 5 jaar geleden ook al eens tegen elkaar speelden op het veld van USV.

PEC Zwolle heeft de afgelopen weken 2 nieuwe keepers aangetrokken: Xavier Mous en Michael Zetterer. Verdediger Etiënne Reijnen is teruggekeerd aan de Zwolse Ceintuurbaan. En het is natuurlijk niemand ontgaan dat PEC Zwolle met John Stegeman een nieuwe hoofdtrainer heeft. Sepp van den Berg is er niet meer bij. De jonge verdediger maakte vorige week een droomtransfer naar Liverpool.

Tegenstander PAOK Saloniki heeft een buitengewoon goed seizoen achter de rug. De ploeg veroverde voor de derde keer in de historie de Griekse titel. De fanatieke aanhang moest er 34 jaar op wachten. De club doorbrak hiermee bovendien de hegemonie van de grootmachten uit Athene. Ook de Griekse beker werd een prooi voor PAOK. Nederlander Diego Biseswar (onder meer Feyenoord en Heracles) had een belangrijk aandeel in het behalen van de dubbel.

Kaarten zijn op de wedstrijddag vanaf 17.00 uur te koop aan de kassa’s op sportpark Hulsterlanden.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!