PEC Zwolle - PAOK Saloniki: oefenvoetbal zoals het ooit bedoeld was.

Zo’n 1.300 kijkers hadden dinsdag een vermakelijke avond op sportpark Hulsterlanden. Het zonnetje scheen, de grasmat lag er strak bij, er was een biertje, een hamburger. En na afloop kregen jonge handtekeningjagers alle ruimte om op het veld een krabbel van hun idolen te bemachtigen. Ontspannen, geen gedoe. Een potje oefenvoetbal tussen profclubs in de regio zoals het ooit bedoeld was. Ondanks een vroege achterstand 0-2 achterstand tegen de Griekse Champions League kandidaat knokten de Zwollenaren zich knap terug in de wedstrijd. Aanwinst Dennis Johnsen maakte nog voor rust de mooiste van de avond. Niet ver voor tijd maakte Lennart Thy vanaf de stip gelijk. Eindstand 2-2. USV kijkt met veel plezier terug op dit evenement. De club zette 100 vrijwilligers in om alles van A tot Z tot in de puntjes te regelen.

PEC Zwolle - PAOK Saloniki 2-2 (1-2)

Toeschouwers: 1.300

Scheidsrechter: Van de Graaf

Rode kaart: Henrique (PAOK)

Scoreverloop:

Swiderski 0-1, 31. Swiderski 0-2, 36. Johnsen 1-2, 82. Thy (pen.) 2-2.

Schitterende mat, blauwe lucht en een leuke partij voetbal. Het was dinsdagavond allemaal te zien op sportpark Hulsterlanden.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!