Tegenstanders beker bekend.

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de KNVB de indeling van de poulefase van het bekertoernooi bekendgemaakt.

USV neemt het op tegen sv Epe, sv Zwolle en OVC ’21, waarmee weer een hoofdstuk kan worden toegevoegd aan de lange historie van de Vechtdalderby. De wedstrijden worden vanaf 1 september gespeeld op de 3 zondagen voorafgaand aan de start van de competitie. Alleen de poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde.

sv Epe speelt in 3B Oost, won vorig seizoen de 1e periode, maar werd in de nacompetitie om promotie uitgeschakeld. Ook sv Zwolle speelde vorig seizoen in 3B Oost. De Marslanders werden voorlaatste en degradeerden  via de nacompetitie naar de 4e klasse. OVC ’21 kende een aardig seizoen in 4 E Noord en eindigde op plek 5. Net te weinig om mee te doen om de prijzen. Het wedstrijdschema is nog niet bekend.

De andere teams van USV moeten nog even geduld hebben. Deze indelingen worden op 8 augustus gepubliceerd.

Twee jaar geleden bekerden sv Zwolle en USV ook tegen elkaar (2-2). De wedstrijd werd uitgesteld naar de woensdagavond. De zondag ervoor stond iedereen klaar toen een wolkbreuk het veld totaal onbespeelbaar maakte.  

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!