USV wint eerste oefenwedstrijd.

Ter voorbereiding op het seizoen oefende USV op sportpark Hulsterlanden tegen zondag 5e-klasser Giethoorn. Het was in de eerste helft nog even wennen en aftasten voor de spelers van coach Yves Heskamp. Aron Bosch opende de score voor Giethoorn maar door twee doelpunten van Chiel de Weerd kwam USV nog voor rust op een 2-1 voorsprong. Na de pauze hadden de gasten uit Giethoorn weinig meer in te brengen tegen de goed en snel combinerende USV’ers. Door doelpunten van Chiel de Weerd (2x), Max Schaeffer en Sander Schaeffer werd het uiteindelijk 6-1 voor de thuisploeg.

Aanstaande dinsdagavond staat de tweede oefenpot op het programma. Dan speelt USV in de Wijk tegen vv Wacker, het team van oud-USV coach Theo van ’t Zand.

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!