Onderhoudsdag: samen doe je veel.

De traditionele onderhoudsdag op sportpark Hulsterlanden kon afgelopen zaterdag met zo’n 50 man rekenen op een geweldige opkomst. Dat was mede te danken aan de eerste selectie. Een ochtend ‘onkruid wieden’ was een van de programmaonderdelen van hun weekendje teambuilding. De andere vrijwilligers zaten vooral in de schoonmaak. De kleedkamers en het clubgebouw kregen een grote beurt. Net als de boardinghal, tribune en de reclameborden. Zomerstoelen gingen richting winterstalling en de loods werd opgeruimd. Zoals altijd was de catering voortreffelijk. Met broodjes, gekookte eieren en een Chinese maaltijd werden energietekorten snel weer aangevuld.  Sportpark Hulsterlanden is klaar voor het nieuwe seizoen.

Da's pas reclame!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!