Oefenwinst USV bij Wacker: 0-2

Op het fraaie sportpark aan de Wiltenweg in De Wijk heeft USV dinsdag ook de tweede oefenwedstrijd van dit nog prille seizoen in winst omgezet. Tegen vierdeklasser Wacker werd het 0-2.

USV controleerde het duel vanaf de aftrap, had voortdurend balbezit, maar was chronisch slordig op de onderdelen eindpass en afwerking. Pas in de 40e minuut was het raak dankzij Stefan Boers. Beide ploegen stonden al klaar voor de aftrap toen de treffer alsnog werd geannuleerd wegens buitenspel. Een minuut later stond USV toch op voorsprong via een subtiele voetbeweging van Thijmen Stegeman. De vele wisselingen na rust veranderden niets aan het spelbeeld. USV viel aan terwijl Wacker compact verdedigde en loerde op een counter. Na ruim een uur wist USV de voorsprong te verdubbelen. Sander Schaeffer haalde de achterlijn en zijn voorzet werd eenvoudig afgerond door Max Schaeffer. In de slotfase perste het verjongde Wacker er nog een soort van slotoffensief uit. Daardoor kreeg USV voorin de nodige ruimte, maar meer doelpunten bleven uit. Zondag oefent USV verder. Dan komt derdeklasser HODO uit Hollandscheveld op bezoek. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Thijmen Stegeman (voorgrond) zet USV fraai op 0-1. Ook fraai in beeld gebracht door fotograaf Peter Meijerink.  

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!