USV bekert zondag tegen sv Epe.

USV heeft zondag de oefenwedstrijd tegen collega- derdeklasser HODO met 2-0 gewonnen. Het duel lag na ruim een half uur geruime tijd stil. Een van de Hollandschevelders werd in de zinderende hitte onwel. De schrik sloeg toe bij spelers en toeschouwers en een ambulance was zeer snel ter plaatse. Het viel gelukkig allemaal mee zodat na een lange pauze werd besloten de wedstrijd te hervatten. Meteen zorgde Remon van der Kolk voor de openingstreffer. Met de allerlaatste bal van de wedstrijd zorgde jeugdtalent Julian Brinkman voor de 2-0 eindstand. Zondag begint het bekertoernooi. Dan speelt USV thuis tegen sv Epe. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

Na een spannende onderbreking zorgde Remon van der Kolk in de hitte op veld 3 voor de openingstreffer.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!