Wedstrijdverslagen en uitslagen bekerwedstrijden USV jeugd d.d. 6 september 2019.

USV JO8-2 – HTC JO8-2 (2-11)
Vandaag hadden we onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. HTC was net iets sneller en groter, maar onze jongens hebben zich kranig geweerd. De rust werd gehaald met 0-3, we kwamen nog terug tot 2-5, maar toen was de pijp echt leeg. Volgende keer gaan we er weer vol goede moed tegenaan!

SJO JCO JO9-1 - USV JO9-1G (2-16)

USV JO11-1 – DKB JO11-2G (7-2)
Leuke wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. Lang ging het gelijk op echter de laatste twee kwarten konden wij het verschil maken. Rick en Jesse hebben ons prima geholpen en de overige spelers wisten elkaar alweer beter te vinden dan een week eerder.

SJO FC Dalfsen JO12-3G - USV JO12-2 (16-0)

USV MO13-1 – SJO FC Dalfsen MO13-1 (2-3)
Met het geluid van de autorodeo op de achtergrond speelden we vandaag de 2de bekerwedstrijd tegen Dalfsen. De meiden hebben goed hun best gedaan, maar Dalfsen wist net iets vaker te scoren. Helaas dus verloren. Volgende week gaan we proberen om onze eerste overwinning te behalen tegen SV Nieuwleusen.

USV MO15-1 – SJO FC Dalfsen MO15-1 (1-7)
Vanmiddag mochten wij onze eerste wedstrijd voor de beker gaan spelen. Met een team dat leek op een vreemdelingenlegioen, omdat we 5 van onze eigen speelsters misten, moesten we maar kijken hoe het zou gaan vandaag. Maar na wat gepuzzel en met dank aan de leenmeiden van de MO13-1 en MO17-2 konden we toch een team op de been krijgen. De eerste helft speelden we toch een hele redelijke wedstrijd, ondanks dat Dalfsen genoeg kansen kreeg om te scoren, maar door veel inzet en strijd hielden we achter de 0. Met leuke aanvallen konden we af en toe toch gevaarlijk bij de 16 meter van Dalfsen komen en met de eerste beste mooie kans, schoot Merle een hele mooie 1-0 op het scorebord. Maar helaas viel vlak voor rust toch nog de 1-1. In de rust even een paar grote pluimen weggegeven aan het team en gewaarschuwd, dat de 2e helft zeer zwaar zou gaan worden, omdat 5 meiden natuurlijk al een hele wedstrijd hadden gespeeld. En dat klopte ook, want we waren nog geen minuut aan het voetballen of de 1-2 lag er al in. Daarna nog wel strijd en inzet door het team, maar het viel niet maar af te lopen, waardoor de gaten nog groter werden en Dalfsen naar hartenlust kon gaan combineren en daardoor viel de ene na het andere doelpunt voor hun. Uiteindelijk stond na afloop een 1-7 op het scorebord. Toch een hele dikke pluim voor de speelsters, want ze bleven knokken en liepen op hun tandvlees. Gauw vergeten was de melding van de coach na afloop en op naar de volgende wedstrijd. Hopelijk dan met een compleet en fit team !!!

USV JO15-1 – SJO FC Dalfsen JO15-1 (1-5)

USV MO17-2 – IJVV MO17-1 (1-1)
De eerste helft ging gelijk op. Al na 6 minuten wist USV de score te openen, IJVV wist na een half uur weer op gelijke hoogte te komen en dit was niet onverdiend.
Door blessures moesten we het in de gehele tweede helft met tien speelsters doen. Maar vreemd genoeg waren we met een speelster minder veel beter dan de tegenstander uit IJsselmuiden. We gaven geen kans meer weg en speelden zelf een handvol kansen bij elkaar. Helaas niet gescoord waardoor we na twee gelijke spelen zo goed als zeker zijn uitgeschakeld voor de beker. Volgende week de derde en laatste bekerwedstrijd tegen SV Nieuwleusen

CSV’28 JO19-2- USV JO19-1 (1-0) (gespeeld in Nieuwleusen)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!