USV lijdt nederlaag tegen FC Meppel

In een van de laatste wedstrijden voor de start van de competitie oefende USV op sportpark Hulsterlanden tegen zaterdag 2e klasser FC Meppel.
Ondanks dat de technisch vaardige spelers uit Meppel vanaf het beginsignaal meer spelaandeel hadden, kwam USV in de 14e minuut op voorsprong. De assist van Roy Kuiers werd uitstekend door Leon Kooiker langs de doelman van FC Meppel geschoten, 1-0.
In de 2e helft maakte FC Meppel dankbaar gebruik van een aantal spelerswissels en posities bij USV. De Meppelers konden de opgelopen achterstand dan ook redelijk eenvoudig omzetten naar een 1-5 eindstand. Doelpuntenmakers bij FC Meppel waren Emiel Kwant (3x), Brian van der Zweerde en Rik Beens.

Zondag bekert USV in Nieuwleusen tegen SV Zwolle. Om 14.00 uur wordt er op sportpark Hulsterlanden afgetrapt.

1920 USV FC Meppel

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!